אלפרדו טורטליני
טורטליני אלפרדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 642 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם בצל, גבינה טורטליני, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: Alfredo Tortellini, מרק אלפרדו טורטליני, ו ברוקולי ואלפרדו טורטליני.
הוראות
קוק טורטליני על פי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, בצל מטגן בחמאה עד רך.
מוסיפים את האפונה, הפטריות והחזיר; מבשלים עד שהפטריות רכות. מערבבים קרם ופלפל; חום דרך. מערבבים בגבינת פרמזן מגוררת עד שנמסה.
מסננים טורטליני ומניחים בצלחת הגשה; מוסיפים את הרוטב וזורקים למעיל.
מפזרים גבינת פרמזן גרוסה אם תרצה.