אמא עסוקה מאפה אפרסקים
אם יש לכם חמאה, חלב, אפרסקים בסירופ כבד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק"), ו מאפה אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
לשים את החמאה בתבנית אפייה 8x8 אינץ ' ולמקם בתנור כדי להמיס בזמן שאתה מכין את החומרים הנותרים.
להביא את האפרסקים עם סירופ ו 2 כפות סוכר לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 10 דקות; להפריש.
לטאטא יחד את הקמח, 1 כוס סוכר, קינמון, ואגוז מוסקט בקערה. מערבבים בחלב עד התערובת היא רק לחה.
יוצקים לתבנית האפייה החמה על החמאה. כפית את פרוסות אפרסק ורוב הסירופ על הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
מפזרים את 2 כפות הנותרים של סוכר. חזור לתנור ואפה עד העליון הוא חום זהוב, 30 עד 45 דקות יותר.