אמא שלי פעמיים אפוי תפוחי אדמה סירות (גרסה מפוארת)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אמא שלי פעמיים אפוי תפוחי אדמה סירות (גרסה מפוארת). והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 232 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו קרם, אגוז מוסקט טחון, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מרק תפוחי האדמה האפוי של אלסווט [גרסה סוכרתית ], Veggie ממולא פעמיים סירות תפוחי אדמה אפויות, ו פעמיים אפוי בטטה סירות עם בייקון פקאן ציפוי (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולייבש את תפוחי האדמה, ואז לדקור עם מזלג בכמה מקומות.
מניחים אותם על המדף המרכזי של תנור f 375 מעלות.
אופים במשך 30-40 דקות, עד הסוף.
חותכים כל תפוח אדמה לשניים לגרוף את עיסת לקערה, דואג לא לשבור את העורות. יהיו לך 8 "סירות". מועכים את תפוחי האדמה ומכים עם מיקסר חשמלי עד חלקה. לנצח את שאר החומרים.
מוסיפים את 2 עוז נוסף של שמנת חמוצה במידת הצורך כדי להפוך אותם רכות.
מוסיפים מלח ופלפל לבן לפי הטעם.באמצעות כפית, למלא את תפוחי האדמה לרמה. מילוי שקית מאפה מצויד עם קצה גדול עם תערובת תפוחי אדמה הנותרים. מערבולת תפוחי האדמה הנותרים לערבב על כל "סירה" דקורטיבי manner.To מגישים: מחממים תנור ל 375 מעלות F. אופים את הסירות כ 25 דקות עד מחומם דרך חום זהוב על גבי.