אמנון אפוי
אמנון אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1443 קלוריות, 167 גר' של חלבון, ו 73 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו פילה אמנון, סלרי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: אמנון אפוי שלם, אמנון אפוי, ו אמנון אפוי.
הוראות
מטגנים את הסלרי, הבצל והפלפל בחמאה עד שהירקות מתרככים.
מוסיפים קמח, מלח, פלפל, טרגון, בזיליקום וחלב, ערבוב עד מעורבב.לבשל רוטב עד שהוא מתעבה, ערבוב כל הזמן.מנמיכים את החום ומוסיפים גבינה, ערבוב עד הגבינה פשוט נמס. אל תרתיח את הגבינה או שזה יהיה חוטי.יש לשטוף את פילה אמנון במים מלוחים קרים, ולאחר מכן לנקז יבש לטפוח.מסדרים את הדג בשכבה אחת בתבנית אפייה מלבנית.כפית את הרוטב על כל.
אופים ב 218° במשך 8 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה