אמנון בגריל עם סלט שירזי דורש מסביב 18 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 192 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלפפון, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. עם כפית מתכונים דומים: סלט שירזי, סלט שירזי, ו סלט עגבניות ונענע (שירזי).
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים. מערבבים 1/8 כפית כל מלח ופלפל. תכסה סלסה ותירגע לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סלסה
2
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מפזרים פילה דגים עם הנותרים 1/8 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פילה דגים
4
מניחים פילה על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.