אמנון מטוגן במחבת עם מק צ'ו
אמנון מטוגן במחבת עם מק צ'ו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פלפל טחון, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. נסו אמנון של קים עם מק צ'ו, אמנון עם טומטילו ואבוקדו מלא מאק צ'ו, ו מק צ'ו. (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים גרעינים מאוזני תירס בקערה בינונית כדי לתפוס מיצים.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים תירס, בצל, והבא 4 מרכיבים; לבשל 4 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים פלפל אדום, טימין, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ומרק עוף. להביא לרתיחה, ומבשלים 3 דקות.
הסר תערובת תירס מחבת; להפריש, ולשמור חם.
נגב את המחבת עם מגבת נייר.
מפזרים דגים עם הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
הוסף דגים; לבשל 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
כף מק צ ' ו על צלחות, למעלה עם דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.