חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תיבול של פלפל לימון, חרדל דיז'ון, עלי טרגון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 13 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: אמנון פלורנטין, אמנון לימון פלורנטין, ו Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones).
הוראות
1
תנור חום עד 232°. תרסיס 11x7 אינץ ' מחבת עם ספריי בישול.
אופים 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים פטריות בשמן כ 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מתרכך. מערבבים ב 1 מיץ לימון כף. מערבבים בהדרגה תרד. מבשלים כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, רק עד תרד הוא נבול.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.