אמנון פלורנטין
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תיבול של פלפל לימון, חרדל דיז'ון, עלי טרגון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 13 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: אמנון פלורנטין, אמנון לימון פלורנטין, ו Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones).
הוראות
תנור חום עד 232°. תרסיס 11x7 אינץ ' מחבת עם ספריי בישול.
מניחים פילה דגים במחבת. בקערה קטנה, מערבבים מיונז, 2 כפיות מיץ לימון, חרדל, טרגון ותיבול לימון-פלפל עד מעורבב.
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על פילה דגים.
אופים 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים פטריות בשמן כ 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מתרכך. מערבבים ב 1 מיץ לימון כף. מערבבים בהדרגה תרד. מבשלים כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, רק עד תרד הוא נבול.
כדי לשרת, מניחים תרד על כל פילה דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.