אמנון פלפל לימון (או שפמנון)
אמנון פלפל לימון (או שפמנון) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 4817 קלוריות, 481 גר' של חלבון, ו 162 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %82 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אמנון, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: אמנון פלפל לימון (או שפמנון), שפמנון לימון-פלפל, ו שפמנון לימון-פלפל.
הוראות
בצלחת רדודה לשלב קמח, קמח תירס, אבקת שום, מלח, ופלפל לימון עד משולב היטב.
מניחים את הביצים בצלחת רדודה.לטבול פילה דגים לתוך הביצים ואז לדלות בתערובת קמח / קמח תירס עד מצופה היטב.
מחממים חמאה עם שמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הפילה ומטגנים עד חום משני הצדדים.
מניחים את הדג על מגש הגשה ומעל כל פילה עם 2 עד 3 פרוסות לימון אם תרצה.טעים!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.