אמנון פרמזן
אמנון פרמז'ן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 2457 קלוריות, 160 גרם חלבון ו 193 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם אמנון, גבינת פרמזן, מקורמיק זה תיבול לימון ועשבים dilly, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מצוין. אמנון פרמזן, פרמזן אמנון, ו אמנון פרמזן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים את כל הנוזלים והתבלינים יחד. אם זה נראה עבה מדי (כמו להדביק עבה באמת), להוסיף קצת מיונז נוסף. אם זה נראה קרמי מדי, להוסיף עוד כמה שייקים של גבינה. כמו שרייצ ' ל ריי אומרת, "תסתכל על זה". העקביות תהיה עבה, אבל עדיין מערבבים מסוגלים מעט שמנת.לאחר מכן, לקחת את הדג, פילה אחד בכל פעם, מעיל רק צד אחד בתערובת, לוודא שאתה מעיל את כל הצד. בדרך כלל על 2-2 1/2 כפות תערובת צריך לעשות את זה, לכל חתיכת דגים.
מניחים דגים (ציפוי בצד למעלה) בצלחת תנור מעט משומנת ואופים על המדף התחתון ב 177° במשך 35 דקות. אל תדאגו אם זה חומים קצת; כמה בראונינג מוסיף את הטעם. כשאני אופה את זה, זה בדרך כלל מקבל חום בהיר בכל רחבי, אז אל תדאגו אם אתה רואה אם הופך חום. כמו כן, אל תופתעו אם תערובת הציפוי מחליקה קצת. זה נורמלי.
מגישים עם מלית או אורז בר, וסלט ויש לך ארוחה גדולה, קלה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.