טילפיאני קל נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 66 גרם של שומן, וסך הכל 918 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם פילה אמנון, חמאה, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: אמנון קל, אמנון קל קלוי, ו קל Tilapia Piccata.
מניחים פילה במחבת ומפזרים חצי לימון מעל. מבשלים 3 דקות לכל צד, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר פילה לצלחת, ולשמור על חם.
5
מוסיפים יין, נשאר 1/2 לימון, עגבניות, צלפים, ומלח ופלפל למחבת. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים במשך 2 דקות כדי לשרוף אלכוהול. הפחת את החום לנמוך והחזר פילה למחבת יחד עם האספרגוס. מכסים ומבשלים 2 דקות יותר, ולאחר מכן להעביר דגים ואספרגוס צלחת הגשה ולשמור חם.שוב, להגדיל את החום בינוני גבוה להקציף חמאה, ומרתיחים כדי עקביות הרצוי. רוטב כפית על דגים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
אלכוהול
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.