קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות43
מגזין

אמנון שלם מטוגן עם בזיליקום וצ'ילי

אמנון שלם מטוגן עם בזיליקום וצ'ילי
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? אמנון מטוגן שלם עם בזיליקום צ'ילי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1467 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 128 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו רוטב דגים, כוסברה, שמן בישול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: אמנון מטוגן בתנור עם חמאת לימון בזיליקום, פאן מטוגן אמנון עם בזיליקום ליים Beurre Blanc על מיטה של וילט, ו פטריות מוקפצות עם לימון וצ'ילי.

הוראות

1
מחממים שמן 1 ליטר בסיר עמוק או בסיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C). אם אין לך מדחום, ואז לטבול את הראש של הדג לתוך השמן; אם זה רוחש, זה מוכן, אם זה לא לרחוש, ואז לחכות כמה דקות ולנסות שוב.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יש לשטוף את הדג ולייבש היטב. לעשות כמה חריצים זוויתי לאורך הגוף של הדג, חיתוך עד עצמות הצלעות. הפוך שני חריצים לרוחב לאורך החלק האחורי של הדג, מכף רגל ועד ראש, משני צדי הסנפיר הגבי. חתכים אלה יבטיחו בישול מהיר ושריריות מקסימלית.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
בעדינות להחליק את הדגים לתוך השמן ומטגנים עד פריך, 7 עד 10 דקות. בזהירות להסיר את הדג מן השמן ולתת לו לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מניחים על מגש גדול.
5
בעוד הדגים מנקזים, מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה. מבשלים ומערבבים את פלפלים צ ' ילי, שום, בצל בשמן החם עד להשחמה קלה, 5 עד 7 דקות. מערבבים את רוטב הדגים ורוטב הסויה לתוך התערובת, מסירים מהחום, ומקפלים את הבזיליקום התאילנדי והכוסברה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רוטב דגיםרוטב דגים
2 כוסות עוף רוטיסרי פרוס דק (בערך 2 חזה עוף קטנים)2 כוסות עוף רוטיסרי פרוס דק (בערך 2 חזה עוף קטנים)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים את הרוטב על הדגים כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה