אמפנדות גבינת שמנת פובלנו
המתכון אמפנדס גבינת שמנת פובלנו מוכן בסביבות 50 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי האוכל האירופי. מתכון זה מכין 8 מנות עם 375 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 2 אוהדים. אם יש לכם פלפל, בצק עלים, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו אמפנדות בשר סרטנים עם סלסת תירס בגריל ורוטב שמנת פובלנו, אמפנדות תירס ופובלאנו, ו קרפים ממולאים תירס וגבינה עם קרם פובלנו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.ריסוס גיליון אפייה גדול עם תרסיס בישול.
בקערה בינונית שלבו את גבינת השמנת והפובלנוס עד להטמעה טובה. מתבלים את המילוי במלח ופלפל.
לפתוח 1 גיליון בצק עלים על משטח מקומח קלות. בעזרת מערוך מקומח מרדדים לעובי 1/4 אינץ'. בעזרת חותך בקוטר 5 אינץ ' חותכים 4 עיגולים. חזור על הפעולה עם דף הבצק העלים שנותר. כף 1 כף תערובת גבינת שמנת במרכז כל סיבוב.
מברישים את קצה כל עיגול בשטיפת ביצים ומקפלים כל אמפנדה לחצי ירח. כווץ את הקצוות בעזרת מזלג.
מעבירים את האמפנדות לתבנית האפייה המוכנה ומברישים אותן בשטיפת הביצים שנותרה.
אופים עד להזהבה, כ-30 דקות.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
ניתן לשלב ספרדית עם טמפרנילו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום.
![יין העשוי מענבים מהכרמים שלנו בווילאבה דל דוארו, בורגוס. שכבה סגולה גבוהה. אף עם תווים רבים של פירות שחורים המרוככים בניחוחות הפרחוניים המנוקדים על ידי נגיעה של מינרלים מהאדמה, שמתערבבים עם הווניל שמגיע מהשהייה הקצרה שלהם בחבית. בחיך הוא מוחלק עם טאנין אצילי המספק טעם ארוך ומתמשך. עשה עם 100% טמפרנילו.זיווג מושלם עם כל מיני בשרים שומניים ומשחק בצורת צלי, תבשילים, בנוסף לגבינות השונות באזור.]()
יין העשוי מענבים מהכרמים שלנו בווילאבה דל דוארו, בורגוס. שכבה סגולה גבוהה. אף עם תווים רבים של פירות שחורים המרוככים בניחוחות הפרחוניים המנוקדים על ידי נגיעה של מינרלים מהאדמה, שמתערבבים עם הווניל שמגיע מהשהייה הקצרה שלהם בחבית. בחיך הוא מוחלק עם טאנין אצילי המספק טעם ארוך ומתמשך. עשה עם 100% טמפרנילו.זיווג מושלם עם כל מיני בשרים שומניים ומשחק בצורת צלי, תבשילים, בנוסף לגבינות השונות באזור.
Wine made with grapes from our vineyards in Villalba del Duero, Burgos. High purple layer. Nose with many notes of black fruits softened by the floral aromas that are punctuated by a touch of mineral from the soil, which is intermingled with the vanilla coming from their brief stay in the barrel. At the palate it is smoothed with a noble tannin which provides a long and persistent after taste. Made with 100% Tempranillo.Perfect pairing with all kinds of fatty meats and game in the form of roasts, stews, in addition to the different cheeses in the area.