לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז נסו אמפנדות חזיר צ'ילי עם רוטב טבילת אבוקדו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 4689 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 285 גרם שומן למנה. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם שמן זית, שקדי חזיר, מלח ופלפל טרי סדוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 95%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אמפנדות חזיר ותפוחי אדמה עם רוטב עגבניות חרוך, צ'יפס אבוקדו עם רוטב טבילה של סריראצ' ה, ו צ'יפס אבוקדו עם רוטב טבילה ליים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מוסיפים את השמן לתבנית מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את החזיר באבקת צ ' ילי, מלח ופלפל, לפי הטעם, וצורבים במהירות למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מברישים את שולי הבצק בביצה טרופה. מקפלים את הבצק מעל המלית ומכווצים את הקצוות במזלג. מסדרים אותם על מגש חצי גיליון מרופד בנייר אפייה ומברישים את החלק העליון בביצה טרופה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
אופים עד להשחמה יפה, בערך 13 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מוציאים את האמפנדות מהתנור ומסדרים אותן על מגש.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מגישים עם רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
1
באותה מחבת בושל החזיר, מוסיפים את החמאה. הופכים את האש לגבוהה ומוסיפים את השאלוט. מבשלים את השאלוט עד לקרמל יפה, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים לבלנדר את השאלוט, האבוקדו, שמן הזית, חומץ היין האדום והשמנת החמוצה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומחית עד לקבלת תערובת חלקה וקטיפתית.
קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויינרט קאבס דה ויינרט. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
ויינרט קאבס דה ויינרט
עמוק אודם טון עם סגול נוצץ מעיינות שלה יציב ונמרץ מבנה. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי שורר. יין מאוזן בעל גוף מלא שיש בו זיכרונות של אלון בגימור הארוך. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.