קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

אמפנדות חזיר צ'ילי עם רוטב טבילת אבוקדו

אמפנדות חזיר צ'ילי עם רוטב טבילת אבוקדו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז נסו אמפנדות חזיר צ'ילי עם רוטב טבילת אבוקדו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 4689 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 285 גרם שומן למנה. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם שמן זית, שקדי חזיר, מלח ופלפל טרי סדוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 95%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אמפנדות חזיר ותפוחי אדמה עם רוטב עגבניות חרוך, צ'יפס אבוקדו עם רוטב טבילה של סריראצ' ה, ו צ'יפס אבוקדו עם רוטב טבילה ליים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מוסיפים את השמן לתבנית מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את החזיר באבקת צ ' ילי, מלח ופלפל, לפי הטעם, וצורבים במהירות למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים מהתבנית לקערה ומצננים מעט.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל הירוק, הכוסברה, הצ ' יפוטלים והפרסקו של קווסו ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
6
מרדדים את סיבובי הפאי על משטח מקומח קלות ובעזרת חותך ביסקוויטים בגודל 3 אינץ', מחוררים סיבובי בצק. שמים כ -2 כפות מהמלית, מחוץ למרכז, על כל סיבוב בצק.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
מברישים את שולי הבצק בביצה טרופה. מקפלים את הבצק מעל המלית ומכווצים את הקצוות במזלג. מסדרים אותם על מגש חצי גיליון מרופד בנייר אפייה ומברישים את החלק העליון בביצה טרופה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
אופים עד להשחמה יפה, בערך 13 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מוציאים את האמפנדות מהתנור ומסדרים אותן על מגש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מגישים עם רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
1
באותה מחבת בושל החזיר, מוסיפים את החמאה. הופכים את האש לגבוהה ומוסיפים את השאלוט. מבשלים את השאלוט עד לקרמל יפה, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים לבלנדר את השאלוט, האבוקדו, שמן הזית, חומץ היין האדום והשמנת החמוצה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומחית עד לקבלת תערובת חלקה וקטיפתית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מעבירים לקערת הגשה ומגישים עם האמפנדות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויינרט קאבס דה ויינרט. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
ויינרט קאבס דה ויינרט
ויינרט קאבס דה ויינרט
עמוק אודם טון עם סגול נוצץ מעיינות שלה יציב ונמרץ מבנה. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי שורר. יין מאוזן בעל גוף מלא שיש בו זיכרונות של אלון בגימור הארוך. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.