אמפנדות עוף ופטריות עם רוטב עגבניות קלוי
המתכון אמפנדות עוף ופטריות עם רוטב עגבניות קלוי יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 30 דקות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.33 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 321 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו גבינת גרוי-רה, מים, פטריות ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: אמפנדות חזיר ותפוחי אדמה עם רוטב עגבניות חרוך, ארוחת ערב הערב: עוף אפוי עם רוטב שמנת עגבניות קלוי, ו גברים אמיתיים מבשלים: עוף בגריל עם רוטב שמנת פובלנו קלוי עגבניות.
הוראות
שקלו או כף קלות קמח לכוסות מדידה יבשות; מפלסים בעזרת סכין.
שלב קמח, 3/4 כפית מלח ואבקת אפייה במעבד מזון; דופק לשילוב.
שלב 1/3 כוס שמן ו -5 כפות מים. כשהמעבד פועל, מוסיפים לאט לאט תערובת שמן דרך מצנח המזון; מעבדים עד שהבצק פירורי. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש 1 דקה; מוסיפים קמח נוסף, אם יש צורך, כדי למנוע בצק דבק. לחץ בעדינות בצק לדיסק בגודל 5 אינץ'; עוטפים בניילון נצמד ומצננים לפחות 30 דקות.
מסדרים עגבניות, ג ' לפאוס ו -4 שיני שום בשכבה אחת על תבנית מצופה בתרסיס בישול; מצפים ירקות קלות בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 25 דקות או עד חרוך.
שלב בבלנדר תערובת עגבניות, מיץ, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור וסוכר; דופק עד קצוץ דק, מגרד דפנות.
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -40
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
להוסיף הנותרים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד שהם רכים. קוצצים 2 שיני שום שנותרו.
מוסיפים שום למחבת; מטגנים 1 דקה.
מוסיפים עוף ופטריות; מבשלים 6 דקות או עד שהעוף משחים, תוך ערבוב להתפורר. מגניב מעט.
מוסיפים 1/2 כוס רוטב עגבניות, הנותרים 1/4 כפית מלח, הנותרים 1/4 כפית פלפל שחור, וגבינות, ערבוב היטב לשלב.
שלב ביצה ו 1 כפית מים בקערה קטנה, תוך ערבוב טוב עם מטרפה.
מוציאים בצק מהמקרר; תן לעמוד 5 דקות. מחלקים בצק ל 8 מנות שוות, מעצבים כל אחד לכדור.
מרדדים כל מנת בצק לעיגול (6 אינץ') על משטח מקומח קלות. עבודה עם חלק 1 בכל פעם (מכסים את הבצק שנותר כדי לא להתייבש), כף 3 כפות תערובת עוף למרכז כל עיגול. להרטיב קצוות בצק בתערובת ביצים; מקפלים בצק על מילוי. לחץ על הקצוות יחד עם מזלג כדי לאטום.
מברישים את תערובת הביצים שנותרה באופן שווה על אמפנדות.
מניחים אמפנדות על תבנית מרופדת בנייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 400 למשך 24 דקות או עד להשחמה קלה.
מגישים מיד עם רוטב העגבניות שנותר.