המתכון אמפנדות עוף ופטריות עם רוטב עגבניות קלוי יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 30 דקות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.33 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 321 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו גבינת גרוי-רה, מים, פטריות ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: אמפנדות חזיר ותפוחי אדמה עם רוטב עגבניות חרוך, ארוחת ערב הערב: עוף אפוי עם רוטב שמנת עגבניות קלוי, ו גברים אמיתיים מבשלים: עוף בגריל עם רוטב שמנת פובלנו קלוי עגבניות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
שקלו או כף קלות קמח לכוסות מדידה יבשות; מפלסים בעזרת סכין.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
שלב 1/3 כוס שמן ו -5 כפות מים. כשהמעבד פועל, מוסיפים לאט לאט תערובת שמן דרך מצנח המזון; מעבדים עד שהבצק פירורי. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש 1 דקה; מוסיפים קמח נוסף, אם יש צורך, כדי למנוע בצק דבק. לחץ בעדינות בצק לדיסק בגודל 5 אינץ'; עוטפים בניילון נצמד ומצננים לפחות 30 דקות.
מוציאים בצק מהמקרר; תן לעמוד 5 דקות. מחלקים בצק ל 8 מנות שוות, מעצבים כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
17
מרדדים כל מנת בצק לעיגול (6 אינץ') על משטח מקומח קלות. עבודה עם חלק 1 בכל פעם (מכסים את הבצק שנותר כדי לא להתייבש), כף 3 כפות תערובת עוף למרכז כל עיגול. להרטיב קצוות בצק בתערובת ביצים; מקפלים בצק על מילוי. לחץ על הקצוות יחד עם מזלג כדי לאטום.