אמפנדס בשר טחון (Picadillo)
מתכון הקרקע בשר אמפנדס (Picadillo) מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, מלח, צ'אק בשר טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Picadillo Cubano (תבשיל בשר טחון קובני), פיקדילו קובני: תבשיל בקר טחון עם עגבניות זיתים וצימוקים, ו Picadillo Empanadas (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת סאוט כבדה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד להשחמה, כ -7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הזיתים, צימוקים, גזר ובצל וקמח במשך כמה דקות עד שהתרככו.
מוסיפים את מחית העגבניות ומבשלים במשך 10 דקות. כבו את החימום וקררו לטמפרטורת החדר לפני שתמלאו את האמפנדות.
משמנים תבנית אפייה גדולה עם כמה ספריי בישול nonstick. לפתוח גיליון אחד של בצק עלים על משטח מקומח קלות. באמצעות מערוך מקומח, מגלגלים את המאפה לעובי 1/4-עד 1/8 אינץ'. עם סכין, לחתוך 4 ריבועים שווים מדידה 4 1/2-by-5 1/2-אינץ'.
מוסיפים 2 כפות של תערובת בקר מקורר למרכז הכיכר.
מברשת את הקצה של כל ריבוע עם כמה ביצה לשטוף לקפל לעצב למשולשים. מקמט את הקצוות במזלג.
מעבירים את האמפנדות לסדין האפייה המוכן ומברישים אותן עם שאר שטיפת הביצים.
אופים עד חום זהוב, כ -25 דקות.