אמפנדס דה פולו (איבודי עוף)
המתכון Empanadas דה פולו (עוף Turnovers) יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, יריעות בצק עלים, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו איבודי בקר (אמפנדס), אמפנדס-איבודי בקר, ו איבודי עגבניות מתוקים (אמפנדס) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה במחבת 8 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את הפטרוזיליה, שום ופפריקה.
מפזרים את הקמח ומערבבים היטב.
להקציף במרק. להפחית את החום לנמוך. מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד שהתערובת מתעבה.
מערבבים את העוף והזיתים ומבשלים 3 דקות או עד שהעוף חם.
בואו מגניב במשך 10 דקות. מתבלים במלח ובפלפל שחור טחון.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. גריז או קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
חותכים כל גיליון מאפה ל 9 ריבועים, מה שהופך 18 בסך הכל.
להתגלגל על משטח מקומח קלות או להרים ולמתוח כל ריבוע 4x4 אינץ ' בגודל.
מניחים על 1 כף תערובת עוף במרכז כל ריבוע. מקפלים את הבצק על המילוי כדי להפוך משולש וצובטים את הקצוות יחד כדי לאטום.
הניחו את האמפנדות על תבנית האפייה. לטלטל את הקצוות של האמפנדות במזלג.
אופים במשך 20 דקות או עד אמפנדס הם חום זהוב.