אמפנדס הודו עם ברביקיו-רוטב חמוציות
אמפנדס הודו עם ברביקיו-רוטב חמוציות יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים, ביצה, קרום עוגה מוכן לשימוש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אמפנדס הודו עם רוטב פלפל אדום קלוי, Empanadas הודו ופירה תפוחי אדמה-Empanadas De Pavo, ו טורקיה עם רוטב חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל במחבת גדולה מרוסס עם ספריי בישול על חום בינוני-גבוה 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
הוסף מים; כיסוי. מבשלים על חום בינוני 10 דקות. או עד בצל הם קרמל ומים מבושלים, ערבוב מדי פעם. מגניב במקצת.
מערבבים הודו, רוטב ברביקיו 1/2 כוס, תפוחי אדמה ובצל.
מגלגלים כל קרום עוגה על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'; לחתוך 4 טריזים. כפית על תערובת טורקיה 1/3 כוס על מרכז כל טריז.
להבריש קצה מעוגל עם ביצה. להביא נקודה של כל טריז בצק מעל מילוי לקצה מעוגל; לחץ בעדינות למעלה כדי להסיר אוויר עודף. Crimp קצוות לאטום, לחלוטין מצרף מילוי.
מניחים על גיליון אפייה מכוסה קלף; לכופף כל צורה סהר.
אופים 30 דקות. או עד חום זהוב. בינתיים, לבשל נותר רוטב ברביקיו ורוטב חמוציות בסיר עד התחמם.