תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אירופאי. נסו להכין אמפנדס בקארי חזיר בבית. מתאבן זה יש 106 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. 441 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש פטריות שיטאקה, אבקת קארי, בצל, וצימוקים זהובים. - שזה לא ניתן לאילתור. אמפנדס חזיר בקארי, אמפנדס כרוב ובשר חזיר, ו אמפנדס חזיר עם טימין דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
הפוך את הבצק empanada: היכו יחד את גבינת שמנת, חמאה, ו 1/2 כפית מלח, עד מעורבב היטב. מוסיף לאט בקמח, ערבוב עד incorporated.
מבשלים את החזיר: בעוד הבצק מצמרר, מחממים 1 כפית שמן זית במחבת גדולה בחום גבוה בינוני. לשבור חתיכות של חזיר טחון ולהוסיף למחבת, עד שכל חזיר מתווסף ללא צפיפות.
תן בצל לבשל בעדינות על חום בינוני במשך כמה דקות עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיף את השום הטחון. לבשל עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
4
מוסיפים את הפטריות קצוצות דק, מבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מוסיף את אבקת קארי, כוסברה הקרקע, והל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהname
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים את התבלינים עם תערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את חזיר הקרקע בחזרה למחבת, ערבוב בתמהיל הבצל המנוסה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
תוסיף את הצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
9
מוסיפים את השרי, רוטב סויה, סוכר ועמילן תירס, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
מיץ לימון, אופציונלי
10
לשבור חתיכות גדולות יותר של חזיר טחון עם קצה של מרית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
הסר מהחום, וצינה עד הזמן למלא את המאפים.
12
מרדדים את הבצק וחותכים סיבובים: מחממים תנור ל 375 ° F. על משטח מקורפל, חלק, נקי, מגלגלים את אחד מעגלי הבצק לעובי 1/8 אינץ ' דק. (אם מקורר במשך יותר משעה, ייתכן שיהיה עליך לתת לו לשבת במשך 10 דקות כדי לרכך אותו מספיק כדי לגלגל אותו החוצה בקלות רבה יותר.)
Tempranillo, Albarino, ו Grenache הם הבחירה העליונה שלי עבור Empanada. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות פלאקו Tempranillo. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 8 דולר לבקבוק.