אמפנדס עוף וגבינה
המתכון עוף & Ampanadas גבינה יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם בצל, ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה די גרוע. מתכונים דומים: אמפנדס גבינה ועוף, אמפנדס עוף וגבינה, ו אמפנדס עוף מגורר עם גבינה.
הוראות
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית.
חותכים בקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה פירורים גס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס מים, ערבוב עד תערובת יוצר כדור. ללוש בצק על משטח מקומח קלות 5 דקות. או עד חלק וגמיש. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד. הקפיאו תוך הכנת מילוי אמפנדה.
מבשלים עוף, בצל ופלפלים במחבת nonstick על חום בינוני גבוה 5 דקות. או עד שהעוף כבר לא יהיה ורוד.
מוסיפים סלסה; מבשלים ומערבבים 2 דקות. מגניב לגמרי.
מחממים תנור ל 191°. מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות; מגלגלים כל חתיכה על משטח מקומח קלות לסיבוב 7 אינץ'.
מניחים שכבה אחת על גיליון אפייה מכוסה קלף.
מערבבים גבינה לתוך תערובת עוף; כפית על 1/2 כוס על חצי מכל סיבוב בצק. מקציפים ביצה ומים שנותרו עד מעורבב; מברשת על קצוות של סיבובי בצק.
מקפלים סיבובי בצק לשניים כדי לצרף מילוי; הקש על צמרות קלות כדי להסיר אוויר עודף. חותם קצוות עם מזלג.
אופים 18 עד 20 דקות. או עד חום זהוב.