אמפנדס תירס שמנת: Humitas
אמפנדס תירס שמנת: Humitas עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 250 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, שמן canolan, תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Humitas (פודינג תירס ארגנטינאי), מתכון Humitas תירס מתוק, ו אקוודור Humitas (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח ומבשלים עד חלקה תוססת, על 3 דקות.
מוסיפים את החלב לאט תוך לטאטא כל הזמן. להביא מבשלים, ערבוב כל הזמן, לשים לב מיוחד לפינות הסיר.
מוסיפים את הפפריקה והמלח והפלפלפל, לפי הטעם. מערבבים את התירס והפטרוזיליה, לחזור לרתיחה. לגרד את המילוי לתוך קערה להתקרר לחלוטין לפני מילוי עטיפות.
כדי ליצור: להרטיב את הקצוות של 1 של עטיפות empanada עם קצה אצבע טבול במים חמים. מרכז 1/3-כוס נדיבה של המילוי על העטיפה. להביא את הצדדים של העטיפה יחד כדי להיפגש על המילוי לצבוט את הצדדים יחד כדי לאטום וליצור צורה חצי ירח.
הנח את חצי הירח שטוח על משטח העבודה. עבודה לך דרך סביב הקצוות, להביא על 1/2 אינץ ' של השכבה התחתונה של הבצק למעלה ומעל השכבה העליונה, כדי להפוך את מיני-קפלים. לחץ כמו שאתה הולך לאטום את הקפלים. אם אתה לא רוצה להתעסק עם crimping, פשוט לאטום את הקצוות כל הדרך מסביב עם קצות של tines של מזלג.
יוצקים מספיק ירקות או שמן קנולה למחבת כבדה גדולה כדי למלא על 3/4 אינץ ' את הצדדים.
חום מעל חום בינוני עד קצה הידית של כף עץ שקוע בשמן נותן רוחש תוסס, על 375 מעלות F. בזהירות להחליק כמה שיותר empanadas לתוך השמן כפי שיתאים ללא צפיפות. מבשלים עד הבצק הוא משחימים קלות, על 3 דקות. בזהירות להעיף וחזור.
מסננים בקצרה על מגבות נייר לפני ההגשה. חזור עם אמפנדס שנותרו.
הערה: כדי לאפות empanadas, מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, או להשתמש גיליון אפייה nonstick.
אופים עד אמפנדס הם חום זהוב בהיר, על 25 דקות. מגניב כמה דקות לפני ההגשה.