קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אמפנדס תירס שמנת: Humitas

אמפנדס תירס שמנת: Humitas
אמפנדס תירס שמנת: Humitas עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 250 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, שמן canolan, תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Humitas (פודינג תירס ארגנטינאי), מתכון Humitas תירס מתוק, ו אקוודור Humitas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הקמח ומבשלים עד חלקה תוססת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3
מוסיפים את החלב לאט תוך לטאטא כל הזמן. להביא מבשלים, ערבוב כל הזמן, לשים לב מיוחד לפינות הסיר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את הפפריקה והמלח והפלפלפל, לפי הטעם. מערבבים את התירס והפטרוזיליה, לחזור לרתיחה. לגרד את המילוי לתוך קערה להתקרר לחלוטין לפני מילוי עטיפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
כדי ליצור: להרטיב את הקצוות של 1 של עטיפות empanada עם קצה אצבע טבול במים חמים. מרכז 1/3-כוס נדיבה של המילוי על העטיפה. להביא את הצדדים של העטיפה יחד כדי להיפגש על המילוי לצבוט את הצדדים יחד כדי לאטום וליצור צורה חצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
הנח את חצי הירח שטוח על משטח העבודה. עבודה לך דרך סביב הקצוות, להביא על 1/2 אינץ ' של השכבה התחתונה של הבצק למעלה ומעל השכבה העליונה, כדי להפוך את מיני-קפלים. לחץ כמו שאתה הולך לאטום את הקפלים. אם אתה לא רוצה להתעסק עם crimping, פשוט לאטום את הקצוות כל הדרך מסביב עם קצות של tines של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1
יוצקים מספיק ירקות או שמן קנולה למחבת כבדה גדולה כדי למלא על 3/4 אינץ ' את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
חום מעל חום בינוני עד קצה הידית של כף עץ שקוע בשמן נותן רוחש תוסס, על 375 מעלות F. בזהירות להחליק כמה שיותר empanadas לתוך השמן כפי שיתאים ללא צפיפות. מבשלים עד הבצק הוא משחימים קלות, על 3 דקות. בזהירות להעיף וחזור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מסננים בקצרה על מגבות נייר לפני ההגשה. חזור עם אמפנדס שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
הערה: כדי לאפות empanadas, מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, או להשתמש גיליון אפייה nonstick.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
אופים עד אמפנדס הם חום זהוב בהיר, על 25 דקות. מגניב כמה דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי