אנדי ריקר 'S Phat Khanaeng (מוקפץ כרוב ניצנים) מ' פוק פוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אנדי ריקר של Phat Khanaeng (כרוב ניצנים מוקפץ) מ 'פוק פוק. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם כרוב ניצנים, שיני שום, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אנדי ריקר ' S Phat Thai (מקפיץ אטריות אורז מטוגן עם שרימפס, טופו, ובוטנים), עוגת גזר של אנדי ריקר, ו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
בקצרה לבשל את כרוב ניצנים: להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ולהוסיף מספיק מלח כדי להפוך אותו טעם מלוח מעט.
מוסיף את כרוב ניצנים ומבשלים רק עד שהם כבר לא גלם אבל עדיין פריך, 30 שניות עד 1 דקה, תלוי בגודל שלהם.
לנקז אותם היטב. אם אתם לא מטגנים אותם מיד, תזעזעו אותם במי קרח.
מערבבים את רוטב הצדפות, רוטב דגים, רוטב סויה ופלפל לבן בקערה קטנה ומערבבים היטב.
מחממים ווק על חום גבוה מאוד, מוסיפים את השמן, ומערבלים אותו בווק כדי לצפות את הצדדים. כאשר הוא מתחיל לעשן קלות, להוסיף את השום, לקחת את הווק מהחום, ולתת את השום לרחוש, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא ריחני אבל לא צבעוני, על 15 שניות.
תחזיר את הווק לחום, ותוסיף את כרוב הניצנים והצ ' ילי. מוקפץ (כל הזמן ערבוב, גורף, ומהפך את החומרים) במשך 30 שניות כדי להחדיר את הנבטים עם טעם השום.
מוסיפים את תערובת רוטב הצדפות (בתוספת התזה של מים, במידת הצורך, כדי לוודא ששום דבר לא נשאר מאחור בקערה), ומערבבים עד נבטי כרוב הם במכרז אבל עדיין פריך והנוזל במחבת יש כמעט התאדה לחלוטין, כ 45 שניות.
מוסיפים את המניה, ואז מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהכרוב ניצנים רכים עם מחנק קל והרוטב התעבה מעט אבל הוא עדיין נוזלי מאוד, כ -30 שניות.
מעבירים את הירקות והרוטב לצלחת בתל נמוך, ומגישים.