קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות62
מגזין

אנטיפסטו

אנטיפסטו
קלברזה אנטיפסטו יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו חזרת, קטשופ, לבבות ארטישוק במרינדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. הציון הזה מוצק. נסו סלט קוסקוס אנטיפסטו עם ויניגרט עגבניות בתוספת שיפודי אנטיפסטו, פסטו קלברזה, ו פיצה קלברזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל הירקות המוכנים והמרוקנים בקערות נפרדות ושומרים את המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר גדול שלבו קטשופ, ווסטרשייר, חזרת, רוטב עגבניות, חומץ טרגון, סוכר חום, שום, מיץ לימון וקאיין. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מתבלים, לפי הטעם, במלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ טרגוןחומץ טרגון
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו בנדיבות. מלבנים את הכרובית כ -2 דקות; היא עדיין צריכה להיות פריכה. בעזרת רחפן העבירו את הפרחים למגש כדי להתקרר במהירות. חזור על הפעולה עם הגזר ואז עם הסלרי, ובשל אותם מספיק זמן כדי להסיר את טעמם הגולמי; הם יתבשלו יותר מאוחר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את חומץ היין הלבן למים ומבליחים את הפטריות למשך 1 דקה (החומץ ישמור על הפטריות לבנות).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מסננים ומורחים את הפטריות על מגש להתקררות מהירה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
6
מוסיפים לרוטב את הכרובית, הגזר, הסלרי והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מוסיפים את המיצים מהירקות המשומרים והצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8
מוסיפים את הפפרונצ ' יני, הזיתים, החמוצים, הבצל ולבבות הארטישוק וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
בצנצנות שימורים מעוקרות, במקום 1 כפית חומץ טרגון (זה יבטיח רעננות). טען את הירקות הרטובים לתוך הצנצנת, באמצעות משפך רחב פה כדי למנוע בלגן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ טרגוןחומץ טרגון
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
משפךמשפך
10
באחת המחבתות הגדולות בהן השתמשתם, הוסיפו שמן זית, טונה ואנשובי וערבבו היטב. מעל כל צנצנת חלק מתערובת הטונה. מכסים ומכניסים למקרר, או מניחים להתקרר על השיש לפני ההגשה. זה ישמור במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

מרכיבים

57פלפל האבנרואנשובי פח עם צלפים, סחוטאנשובי פח עם צלפים, סחוט85פלפל האבנרוזיתים שחורים מגולענים, מנוקזיםזיתים שחורים מגולענים, מנוקזים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ340פלפל האבנרופטריות כפתור טריותפטריות כפתור טריות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב עגבניות משומררוטב עגבניות משומר42 כפות חמאה מומסתגזר, קלוף וחותך באלכסון לפרוסות בגודל 1/2 אינץגזר, קלוף וחותך באלכסון לפרוסות בגודל 1/2 אינץ1כרובית, חתוכה לפרחים בגודל ביסכרובית, חתוכה לפרחים בגודל ביס6קצת קישואים קצוציםפלפל קאייןפלפל קאיין12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חזרת מוכנהחזרת מוכנה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק340פלפל האבנרוחמוצי שמיר כשרים לתינוקות, סחוטים ופרוסים בעובי 1/2 אינץחמוצי שמיר כשרים לתינוקות, סחוטים ופרוסים בעובי 1/2 אינץ6קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי184פלפל האבנרולבבות ארטישוק מושרים, מנוקזיםלבבות ארטישוק מושרים, מנוקזים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה213פלפל האבנרובצל כבושבצל כבוש213פלפל האבנרוצנצנת פפרונצ'יני (פלפלים ירוקים כבושים)צנצנת פפרונצ'יני (פלפלים ירוקים כבושים)142פלפל האבנרופימינטו ממולא זיתים ספרדיים, סחוטפימינטו ממולא זיתים ספרדיים, סחוט42 כפות חמאה מומסתצלעות סלרי פנימיות, חתוכות באלכסון לפרוסות בגודל 1/2 אינץצלעות סלרי פנימיות, חתוכות באלכסון לפרוסות בגודל 1/2 אינץ6קצת קישואים קצוציםמלח ים, עדיף מלח אפורמלח ים, עדיף מלח אפור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ טרגון, ועוד לצנצנותחומץ טרגון, ועוד לצנצנות198פלפל האבנרוטונה מיובאת בשמן זית ארוזה, סחוטהטונה מיובאת בשמן זית ארוזה, סחוטה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבןחומץ יין לבן2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר