קלברזה אנטיפסטו יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו חזרת, קטשופ, לבבות ארטישוק במרינדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. הציון הזה מוצק. נסו סלט קוסקוס אנטיפסטו עם ויניגרט עגבניות בתוספת שיפודי אנטיפסטו, פסטו קלברזה, ו פיצה קלברזה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל הירקות המוכנים והמרוקנים בקערות נפרדות ושומרים את המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר גדול שלבו קטשופ, ווסטרשייר, חזרת, רוטב עגבניות, חומץ טרגון, סוכר חום, שום, מיץ לימון וקאיין. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מתבלים, לפי הטעם, במלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ טרגון
שעועית ירוקה כבושה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חבילת בשר חזיר פרוס דק
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו בנדיבות. מלבנים את הכרובית כ -2 דקות; היא עדיין צריכה להיות פריכה. בעזרת רחפן העבירו את הפרחים למגש כדי להתקרר במהירות. חזור על הפעולה עם הגזר ואז עם הסלרי, ובשל אותם מספיק זמן כדי להסיר את טעמם הגולמי; הם יתבשלו יותר מאוחר.
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
בצנצנות שימורים מעוקרות, במקום 1 כפית חומץ טרגון (זה יבטיח רעננות). טען את הירקות הרטובים לתוך הצנצנת, באמצעות משפך רחב פה כדי למנוע בלגן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ טרגון
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימורים
משפך
10
באחת המחבתות הגדולות בהן השתמשתם, הוסיפו שמן זית, טונה ואנשובי וערבבו היטב. מעל כל צנצנת חלק מתערובת הטונה. מכסים ומכניסים למקרר, או מניחים להתקרר על השיש לפני ההגשה. זה ישמור במקרר עד 2 שבועות.