קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

אני אוהב אותך פטוצ'יני עם שרימפס

אני אוהב אותך פטוצ'יני עם שרימפס
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס באהבה פסטה, מת על החום הזה! סלט שרימפס צ'יפוטלה, ו פטוצ'יני חסילונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת מכוסה 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, לעתים קרובות מערבבים שמן, בצל ושום עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים קרם ועגבניות (עם מיץ) למחבת. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים שרימפס ומערבבים לעתים קרובות עד ורוד, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מוסיפים פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6
הסר מהחום ולשמור על חום.
7
כאשר שרימפס הוא במחבת, להוסיף פטוצ ' יני למים רותחים ומבשלים רק עד פסטה הוא רך לנשוך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מסננים היטב; להחזיר פסטה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מערבבים שרימפס תערובת עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת