אננס Semifreddo
אננס Semifreddo עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עוגיות אמרטי, תמצית ונילן, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-35 דקות. נסו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), Pistachio Semifreddo, ו Strawberry Semifreddo (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס 9 1/4 על ידי 5 1/4 על ידי 3 אינץ ' (6 כוס) מחבת כיכר מתכת בקלילות עם ספריי nonstick. קו המחבת עם לעטוף פלסטיק מספיק עם לעטוף פלסטיק המשתרע על פני הצדדים כדי לכסות את החלק העליון לאחר המחבת כבר מלא.
בקערה בינונית, מקציפים את השמנת הכבדה, אבקת סוכר, ווניל עד פסגות נוקשות טופס. תניח בצד.
בקערה בינונית נוספת, מקציפים חלבונים עד קצף. עם המיקסר על, לאט להוסיף את הסירופ פשוט. המשך להכות על מהירות גבוהה עד התערובת היא מבריק ומכפיל בנפח, על 7 עד 10 דקות.
באמצעות מרית גומי גדולה, לקפל את האננס לתוך חלבוני הביצה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת ביצה לבן. בעדינות, כפית את התערובת לתוך מחבת כיכר. מקפלים מעל לעטוף פלסטיק לכסות להקפיא במשך 8 שעות (או עד 1 חודש).
כדי לשרת: לפתוח את לעטוף פלסטיק. הפוך את חצי הגמר על קרש חיתוך.
חותכים את חצי הגמר לפרוסות עבות 1 אינץ'.
מניחים על צלחות הגשה בודדות ומעל כל פרוסה עם עוגיות amaretti מרוסקות.
בסיר, לשלב מים וסוכר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות, עד הסוכר מומס. תוריד את המחבת מהחום ותקרר את הסירופ. כל סירופ מקורר נוסף ניתן לשמור במיכל אטום.