אננס גאלט
גאלט אננס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, קמח, סולת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. נסו אננס Kesari-אננס Sheera-אננס Semolina Halwa-צעד אחר צעד, תאנה גאלט, ו צ'רי גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, מלח, סוכר וחמאה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד תערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושים חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
טפטוף עם 3 כפות מי קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג עד משולב.
לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד רק משולב, ואז לבדוק שוב. (לא overwork, או מאפה יהיה קשה.)
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד, עם מגרדת בצק או ספסל אם יש לך אחד, וליצור דיסק 6 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
מרדדים בצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח לתוך מלבן 15 על 11 אינץ ' ומעבירים לסדין אפייה גדול. צמרמורת עד קצת מוצק אבל עדיין גמיש, על 5 דקות.
מפזרים סולת באופן שווה על הבצק, משאיר גבול 1 אינץ ' מסביב, ולאחר מכן לארגן פלחי אננס על הבצק, חופפים אותם מעט, ב 3 שורות ארוכות.
מברשת אננס עם חמאה מומסת.
מערבבים יחד סוכר וקינמון ומפזרים על אננס. מקפלים גבול של בצק פנימה מעבר לקצה החיצוני של אננס ומברשת עם חלב.
אופים גאלט 30 דקות, ואז לכסות באופן רופף עם גיליון של נייר ואופים עד מילוי מבעבע מאפה הוא זהב, 25 עד 30 דקות יותר.
להשליך רדיד וגלט מגניב, חשוף, על תבנית אפייה על מדף 20 דקות, ולאחר מכן להחליק את תבנית אפייה על מתלה להתקרר לחלוטין.