קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אננס גאלט

אננס גאלט
גאלט אננס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, קמח, סולת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. נסו אננס Kesari-אננס Sheera-אננס Semolina Halwa-צעד אחר צעד, תאנה גאלט, ו צ'רי גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד קמח, מלח, סוכר וחמאה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד תערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושים חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
טפטוף עם 3 כפות מי קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד רק משולב, ואז לבדוק שוב. (לא overwork, או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד, עם מגרדת בצק או ספסל אם יש לך אחד, וליצור דיסק 6 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מרדדים בצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח לתוך מלבן 15 על 11 אינץ ' ומעבירים לסדין אפייה גדול. צמרמורת עד קצת מוצק אבל עדיין גמיש, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מפזרים סולת באופן שווה על הבצק, משאיר גבול 1 אינץ ' מסביב, ולאחר מכן לארגן פלחי אננס על הבצק, חופפים אותם מעט, ב 3 שורות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
לא מגן מקומילא מגן מקומי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מברשת אננס עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מערבבים יחד סוכר וקינמון ומפזרים על אננס. מקפלים גבול של בצק פנימה מעבר לקצה החיצוני של אננס ומברשת עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
אופים גאלט 30 דקות, ואז לכסות באופן רופף עם גיליון של נייר ואופים עד מילוי מבעבע מאפה הוא זהב, 25 עד 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
להשליך רדיד וגלט מגניב, חשוף, על תבנית אפייה על מדף 20 דקות, ולאחר מכן להחליק את תבנית אפייה על מתלה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ