אננס ודובדבנים מסוכרים
אננס ודובדבנים מסוכרים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. אם יש לכם סוכר, סירופ תירס, דובדבנים maraschino, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דובדבנים מסוכרים מהירים, דובדבנים מסוכרים בורבון, ו דובדבנים מסוכרים וסירופ דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
לנקז אננס, הזמנת 1 2/3 כוסות מיץ אננס.
מערבבים מיץ אננס, סוכר וסירופ בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני, ללא ערבוב, עד התערובת מגיעה שלב כדור רך (234).
מוסיפים פרוסות אננס שמורות; מוסיפים תערובת סירופ לרתיחה. להפחית את החום; להרתיח 20 דקות או עד אננס הוא שקוף. בזהירות להסיר אננס עם מזלג, ולנקז על מדפים תיל.
מוסיפים דובדבנים לסירופ, וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום; להרתיח 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר דובדבנים, ולנקז על מדפים תיל.
תן פירות יבשים על מתלים 24 שעות. לאחסן במיכלים אטומים, או להקפיא.