אננס וצ'ילה אדום-Glazed בייבי צלעות
אננס אדום צ'ילה-Glazed התינוק בחזרה צלעות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 67 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך צ'ילי, ג' ינג'ר, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אננס וצ'ילה אדום-Glazed בייבי צלעות, צלע אחורית של תינוק מזוגג, ו צלע אחורית של תינוק מזוגג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את האננס, שום, צ 'ילי וג' ינג ' ר. הגדר את המדפים במחבת קלייה קטנה, בצד בשרני למעלה, ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. כפית חצי מתערובת האננס על כל מדף של צלעות, להפיץ אותו באופן שווה.
יוצקים 1/2 כוס מים למחבת, מכסים בחוזקה בנייר כסף וצולים במשך 30 דקות.
הסר את המחבת מהתנור והגדל את הטמפרטורה ל-50
לחשוף את הצלעות ולהוסיף להם מיצי פאן. צולים אותם על המדף העליון של התנור במשך 15 דקות, מסובבים את המחבת ומבשלים כל 5 דקות עם מיצי המחבת, עד מזוגגים יפה על גבי.
תן את שאר הצלעות במשך 10 דקות, ואז לחתוך ביניהם לשרת.
המלצת יין: רק Zinfandel יש פירות ותבלינים לעמוד על המתיקות וחום בצלחת זו. חפשו את שיבוט המורשת של דריי קריק מ-1997 או את קנווד ג ' ק לונדון מ-1997.