אננס לבישול איטי-חזיר מזוגג כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אננס לבישול איטי-תפוז חזיר מזוגג. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום היטב, ריבה תפוזים, אננס במיץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Slow-Cooker אננס מזוגגות נקניקיות קוקטייל, ג'ינג'ר בישול איטי ותפוז צלי, ו צלע כפרית מזוגגת עם כיריים איטיים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר חזיר ב 3 1/2 ל 5 ליטר סיר איטי.
מסננים אננס נוזלי מפחית לבישול איטי; מקררים אננס. בקערה קטנה, לשלב סוכר חום, 1 כף של המרמלדה וחרדל; לערבב היטב.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 6 עד 8 שעות.
כ 5 דקות לפני ההגשה, להסיר בשר חזיר מ בישול איטי; מקום על קרש חיתוך.
חותכים מספיק בשר חזיר כדי להפוך 2 כוסות cubed; מכסים ומקררים עבור בשר חזיר מרק ברוקולי p. 2
כסו את שאר הבשר כדי להתחמם.
בקערה קטנה מיקרוגל בטוח, לשלב אננס ונותר 2 כפות ריבה כתומה; לערבב היטב. מיקרוגל על גבוה במשך 1 1/4 עד 1 1/2 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב פעם באמצע הבישול.
מגישים בשר חזיר עם תערובת אננס.