אננס מוקפץ עם דבש וצנוברים
אננס מוקפץ עם דבש וצנוברים עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אננס, דבש, גבינת מסקרפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. נסו תרד מוקפץ וצנוברים, ירקות מוקפצים עם צנוברים וצימוקים, ו צ'ארד מוקפץ עם צימוקים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מסננים את קוביות האננס במסננת.
הניחו את קוביות האננס על מגבת נייר והתייבשו.
שים את החמאה במחבת סאוט בינונית על חום בינוני. הפוך חמאה חומה על ידי חימום החמאה עד נמס ורק מתחיל חום סביב הקצוות.
מוסיפים את האננס וזורקים למעיל בחמאה.
מוסיפים את הדבש וזורקים למעייל את האננס עם הדבש. מבשלים עד האננס הוא זהב, על 5 עד 7 דקות. כבה את החום ומערבבים בצנוברים.
בקערה קטנה מערבבים יחד את הרום ואת המסקרפונה.
מניחים את תערובת האננס בצלחת הגשה ומעלים אותו עם מנה של תערובת הגבינה.