אננס-פקאן סלסה
אם יש לכם מלח, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 29 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו רגל כבש מצופה מרווה עם סלסה אננס-פקאן, טרגון-צלעות כבש במרינדה עם רוטב פקאן אננס, ו Quesadillas אל כומר עם אננס Salsan ואננס Guacamole (מתכונים דומים).
הוראות
בצל מטוגן בשמן זית במחבת בינונית מעל חום בינוני 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מיץ אננס; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהנוזל מצטמצם בחצי (כ -3 דקות).
שלב אננס והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים בתערובת בצל. לכסות ולהירגע עד 24 שעות. מערבבים בפקאנים רק לפני ההגשה.
תקן את זה מהר יותר: התחל עם אננס טרי cored כדי להאיץ את הדברים בעת ביצוע סלסה זו.