אנצ'ילדות אורז מקסיקניות ללא רול
אנצ'ילדות אורז מקסיקניות ללא רול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם רוטב אנצ'ילדה מתון, שעועית פינטו, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. , שהוא מוצק. נסו אנצ'ילדות אורז מקסיקניות ללא רול, אנצ'ילדות עם אגרול עוף., ו אנצ'ילדות מקסיקניות (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל אורז ורמיצ ' לי עם חמאה על חום בינוני עד תערובת אורז הוא חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במים ותיבול לערבב מקופסת אורז.
חום לרתיחה. כיסוי; להפחית את החום לנמוך. מבשלים 15 עד 20 דקות או עד תערובת אורז הוא רך. מערבבים ב 1/2 כוס רוטב אנצ ' ילדה, שעועית פינטו ותירס.
מניחים על 1/2 תערובת אורז כוס על מרכז כל טורטייה; תערובת אורז העליון בכל טורטייה עם כ 1 כף של הגבינה. מקפלים כל אחד לשניים. סדר טורטיות ב 2 שורות של 5 בתבנית אפייה, הצבת טורטיות לפתוח בסופו של דבר, מלוכסן חופף.
יוצקים שאריות רוטב אנצ 'ילדה באופן שווה על אנצ' ילדות. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
אופים 30 עד 35 דקות או עד חם רוטב מתחיל בועה. לחשוף; מפזרים עם גבינה נותרת.
אופים חשפו כ 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 58 דולר לבקבוק.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
הבציר 2016 של פינו רכס האזמרגד שלהם הוא ממוקד במיוחד ותוסס, לראווה להפליא שורשי העמק הירוק שלה. דובדבן בהיר, קופסת סיגרים, וניחוחות עוגת ריבס מובילים את הדרך, ואחריו ריחות כהים יותר של אוכמניות, אוכמניות, ופריחת פטל לאחר זמן בכוס. הערות מלוחות של קורנית, הל וציפורן לספק שכבה נוספת של מורכבות. הפה מלא פרי מתוק של דובדבן/ברי קטיפה, נישא על טאנינים המשרד, נותן את היין כי חושניות שמחזיק אותך חוזר לעוד. עוגת דובדבנים כהה עם תבלינים אגוז מוסקט מהדהדת בגימור האנרגטי. התווים המלוחים, החריף של גבינת צ ' דר עז מיושנת מביאים את הפרי המתוק ביין, כמו גם בשר חזיר מעושן מעושן, או ברוסקטה פטריות.