אנצ'ילדות גבינה
אנצ'ילדות גבינה זה ... ללא גלוטן מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם חזה עוף, טורטיות, תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו אנצ'ילדות גבינה, אנצ'ילדות עוף עם גבינה, ו Enchiladas קישואים גביני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים במחבת גדולה, מפזרים אבקת צ ' ילי ומכסים עם מים 1/2 כוס. מביאים רק לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 10 דקות, עד מדחום מוכנס בחלק העבה רושם 74°.
להעביר עוף ללוח חיתוך (לשפוך את כל המים שנותרו), לגרוס או לחתוך לחתיכות קטנות ולחזור למחבת.
מוסיפים שעועית, תירס וסלסה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב, עד התערובת היא חמה, על 5 דקות.
מחממים תנור ל 191°; ערפל 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
להניח טורטייה על משטח עבודה; להפיץ 1/2 כוס תערובת עוף במרכז.
להפשיל ולמקם את צד התפר למטה במחבת. חזור עם שאריות טורטיות ותערובת עוף. (אם יש לך עוף שנשאר, מורחים אותו על גבי אנצ ' ילדה.)
מפזרים גבינה באופן שווה על אנצ 'ילדות; אופים עד גבינה נמסה אנצ' ילדות חמות, על 5 דקות יותר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.