אנצ'ילדות דגים שמנת היא מנה עיקרית מקסיקנית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון, 68 גרם שומן, ובסך הכל 866 קלוריות. אם יש לכם חרוך קלות על להבה על הכיריים, גבינת שמנת לבנים, תיבול פירות ים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, פסקטרי וקטוגני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. מתכונים דומים: אנצ'ילדות בקר שמנת, אנצ'ילדות עוף שמנת, ו אנצ'ילדות עוף שמנת.
הוראות
1
מחממים פטם מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מסדרים את הדג על תבנית או תבנית אפייה. מרססים את הדג בשמן זית ומפזרים בנדיבות תיבול פירות ים. צולים עד שהם יציבים ואטומים. מצננים את הדג ומתקלפים בעזרת מזלג. להתלבש עם מיץ של סיד.
יוצקים את השמנת הכבדה מעל החלק העליון של הקדרה, מספיק לכיסוי, ומכסים בגבינת הג ' ק שנותרה ובפרם המגורד. צ ' יל, מכוסה, לארוחה מקדימה. מביאים לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גבינת מונטריי
7
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס ואופים את הקדירה חומה ומבעבעת, 45 עד 50 דקות. למעלה עם אבוקדו, בצל ופטרוזיליה או כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
אנצ ' ילדה עובדת ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ספסל סונומה החוף פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מכרם חוות סנג ' אקומו אמרל בחוף סונומה אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.