אנצ'ילדות מושלמות פשוטות
אם יש לך בשר בקר טחון, שעועית ו / או אורז, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. , שהוא מוצק. נסו אנצ'ילדות פשוטות ומושלמות., אנצ'ילדות מושלמות פשוטות, ו אנצ'ילדות עוף פשוטות (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הרוטב: בסיר מעל חום בינוני-נמוך, לשלב את שמן קנולה וקמח.
לטאטא יחד ולאפשר לבועה במשך 1 דקה.
יוצקים את הרוטב האדום, מרק עוף, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים בזמן שאתה מכין את החומרים האחרים.
עבור הבשר: במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את השמן. תחמם את הבשר הטחון עם הבצל.
לנקז את השומן, ולאחר מכן להוסיף את צ ' ילי ירוק.
מוסיפים את המלח ומערבבים לשלב. כבה את החימום והנח בצד.
לשאר: במחבת קטנה מעל חום בינוני, לטגן קלות את הטורטיות בשמן קנולה רק עד רך. לא פריך.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת. חזור על הפעולה עד שכל הטורטיות יטוגנו.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים 1/2 כוס הרוטב בתחתית 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ'. טובלים כל טורטייה לתוך הרוטב. שים את הטורטיות ספוגות הרוטב על סדין של עוגיות. על כל טורטייה, מניחים חלק מתערובת הבשר, זיתים שחורים ובצל ירוק. למעלה עם מנה נדיבה של צ ' דר מגורד.
גלגל את הטורטייה כדי להכיל את המילוי בפנים.
מניחים את צד התפר טורטיה למטה בתבנית האפייה. חזור עם שאר הטורטיות. מערבבים את הכוסברה לתוך הרוטב ולצקת קצת רוטב מעל. בסופו של דבר עם קומץ נדיב של גבינה.
אופים את האנצ ' ילדות עד מבעבע, כ -20 דקות.
מפזרים כוסברה קצוצה נוספת על החלק העליון.
מגישים עם שעועית ו / או אורז.