אנצ'ילדות עוף II
המתכון עוף אנצ'ילדות II יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 561 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1966 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם טורטיות קמח, צ'ילי, גבינת צ' דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו אנצ'ילדות דה פולו (אנצ' ילדות עוף), אנצ'ילדות עוף (אנצ' ילדות דה פולו), ו Enchiladas Verdes con Pavo (Enchiladas טורקיה ירוק צ'ילה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה גדולה.
בסיר בינוני על חום בינוני, להמיס את החמאה ולטגן את הבצל הירוק עד במכרז (על 3 עד 4 דקות).
מוסיפים את אבקת השום, ומערבבים בצ ' ילי הירוק, מרק פטריות שמנת חמוצה.
מערבבים היטב. שמור 3/4 של רוטב זה ולהניח בצד. כדי 1/4 הנותרים של הרוטב בסיר, להוסיף את העוף ו 1/2 כוס גבינת צ ' דר גרוסה. מערבבים יחד.
ממלאים כל טורטייה קמח עם תערובת עוף להתגלגל.
מניחים את צד התפר למטה בתבנית אפייה מוכנה.
בקערה קטנה לשלב את שמורות 3/4 של הרוטב עם החלב. כפית תערובת זו על טורטיות התגלגל העליון עם כוס 1/2 הנותרים של גבינת צ ' דר גרוסה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד גבינה הוא תוסס.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.