אנצ'ילדות צ' ילי בשר אדום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו אנצ'ילדות צ' ילי בשר אדום. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מים, קרמה מקסיקני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מתכונים דומים: אנצ'ילדות ללא בשר גביני, בשר לייט: אנצ'ילדות בטטה ועוף עם רוטב צ' ילה, ו שלושה בשר צ'ילי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת קטנה מחממים את השמן על אש בינונית עד שהוא חם, אך לא מעשן. בעזרת מלקחיים טובלים את טורטיות התירס, 1 בכל פעם, בשמן למשך 5 שניות לריכוך.
מוציאים את הטורטיות מהשמן ומניחים לעודפי השמן לטפטף.
שים אותם על מגש גיליון מרופד במגבת נייר כדי לספוג את השמן כשהם מתקררים. ברגע שהם קרירים מספיק לטיפול, קחו טורטיה 1 בכל פעם ובנו את האנצ ' ילדות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
שים תלולית מהבשר הגרוס (בערך 1/4 כוס), כף גבינת ג ' ק, כף בצל וקורט כוסברה קצוצה על כל טורטיה ומגלגלים לסגירה.
בתבנית אפייה רדודה של 3 ליטר, מצפים את התחתית בכוס 1 מרוטב הצ ' ילי. מסדרים את הטורטיות, בצד התפר כלפי מטה, בשכבה אחת בכלי.
יוצקים את כוס הרוטב שנותרה על האנצ 'ילדות ומכסים אותם בגבינת הג' ק שנותרה.
אופים את האנצ ' ילדות עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, בערך 15 עד 20 דקות.
מפזרים את האנצ ' ילדות עם הכוסברה שנותרה ומגישים עם הקרם המקסיקני וגבינת קוטיה.
על מגש גיליון או תבנית אפייה מסדרים את הבצל, העגבניות, העגבניות והשום ומזלפים שמן זית.
מניחים מתחת לצלייה ומחממים את הירקות, בערך 5 עד 7 דקות. לפקוח עין עליהם; אתה רוצה אותם חרוך אבל לא נשרף.
במחבת יבשה עם תחתית כבדה טוסט יבש את הצ ' ילי עד שהוא רך וריחני.
מוציאים את הצ ' ילי מהתבנית, זורקים את הגבעול והזרעים וצוללים אותם לקערת מים חמים לריכוך.
מוסיפים לבלנדר את הצ ' ילי הספוג, הירקות הקלויים וציר העוף. מערבבים את התערובת עד חלקה מאוד. אם התערובת סמיכה מדי תמיד תוכלו לדלל אותה עם מעט ממי השריה של הצ ' ילי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
באותה מחבת קליתם את הצ ' ילי, צלו את התבלינים עד שהם ריחניים, 2 עד 3 דקות ואז טחנו אותם במטחנת תבלינים.
בקערה מערבבים את התבלינים הטחונים עם 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה ליצירת עיסה. לשפשף את הדבק על כל סטייק האגף ולאפשר לו למרינדה במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות מתבלים את הסטייק במלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מחממים גריל או מחבת גריל על בינוני-גבוה. צולים את סטייק האגף, במשך 3 דקות מכל צד, כדי לחרוך את הסטייק.
מכניסים את הסטייק לתבנית צלייה, יוצקים את רוטב הצ ' ילי על הסטייק ומכסים את התבנית בנייר כסף.
מניחים את המחבת בתנור וצולים במשך שעה 1.
מוציאים את הסטייק מהתבנית, מגרדים את הבשר ושומרים את הרוטב.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. אתה יכול לנסות קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
![קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312]()
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
בצבע צהוב קש חיוור עם הדגשים ירוקים גלויים ובועות עדינות ואלגנטיות. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות עזים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתייה.