קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות41
מגזין

אנצ'ילדות צ' ילי בשר אדום

אנצ'ילדות צ' ילי בשר אדום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו אנצ'ילדות צ' ילי בשר אדום. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מים, קרמה מקסיקני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מתכונים דומים: אנצ'ילדות ללא בשר גביני, בשר לייט: אנצ'ילדות בטטה ועוף עם רוטב צ' ילה, ו שלושה בשר צ'ילי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת קטנה מחממים את השמן על אש בינונית עד שהוא חם, אך לא מעשן. בעזרת מלקחיים טובלים את טורטיות התירס, 1 בכל פעם, בשמן למשך 5 שניות לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטרצנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מוציאים את הטורטיות מהשמן ומניחים לעודפי השמן לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
4
שים אותם על מגש גיליון מרופד במגבת נייר כדי לספוג את השמן כשהם מתקררים. ברגע שהם קרירים מספיק לטיפול, קחו טורטיה 1 בכל פעם ובנו את האנצ ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
שים תלולית מהבשר הגרוס (בערך 1/4 כוס), כף גבינת ג ' ק, כף בצל וקורט כוסברה קצוצה על כל טורטיה ומגלגלים לסגירה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
בתבנית אפייה רדודה של 3 ליטר, מצפים את התחתית בכוס 1 מרוטב הצ ' ילי. מסדרים את הטורטיות, בצד התפר כלפי מטה, בשכבה אחת בכלי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
יוצקים את כוס הרוטב שנותרה על האנצ 'ילדות ומכסים אותם בגבינת הג' ק שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
אופים את האנצ ' ילדות עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מפזרים את האנצ ' ילדות עם הכוסברה שנותרה ומגישים עם הקרם המקסיקני וגבינת קוטיה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
11
על מגש גיליון או תבנית אפייה מסדרים את הבצל, העגבניות, העגבניות והשום ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
מניחים מתחת לצלייה ומחממים את הירקות, בערך 5 עד 7 דקות. לפקוח עין עליהם; אתה רוצה אותם חרוך אבל לא נשרף.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
במחבת יבשה עם תחתית כבדה טוסט יבש את הצ ' ילי עד שהוא רך וריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
מוציאים את הצ ' ילי מהתבנית, זורקים את הגבעול והזרעים וצוללים אותם לקערת מים חמים לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
15
מוסיפים לבלנדר את הצ ' ילי הספוג, הירקות הקלויים וציר העוף. מערבבים את התערובת עד חלקה מאוד. אם התערובת סמיכה מדי תמיד תוכלו לדלל אותה עם מעט ממי השריה של הצ ' ילי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
באותה מחבת קליתם את הצ ' ילי, צלו את התבלינים עד שהם ריחניים, 2 עד 3 דקות ואז טחנו אותם במטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
17
בקערה מערבבים את התבלינים הטחונים עם 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה ליצירת עיסה. לשפשף את הדבק על כל סטייק האגף ולאפשר לו למרינדה במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות מתבלים את הסטייק במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייק צלעסטייק צלע
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
18
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
מחממים גריל או מחבת גריל על בינוני-גבוה. צולים את סטייק האגף, במשך 3 דקות מכל צד, כדי לחרוך את הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
20
מכניסים את הסטייק לתבנית צלייה, יוצקים את רוטב הצ ' ילי על הסטייק ומכסים את התבנית בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
21
מניחים את המחבת בתנור וצולים במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
22
מוציאים את הסטייק מהתבנית, מגרדים את הבשר ושומרים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. אתה יכול לנסות קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
בצבע צהוב קש חיוור עם הדגשים ירוקים גלויים ובועות עדינות ואלגנטיות. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות עזים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתייה.