קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות41
מגזין

אנצ'ילדות צ' ילי בשר אדום

אנצ'ילדות צ' ילי בשר אדום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו אנצ'ילדות צ' ילי בשר אדום. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מים, קרמה מקסיקני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מתכונים דומים: אנצ'ילדות ללא בשר גביני, בשר לייט: אנצ'ילדות בטטה ועוף עם רוטב צ' ילה, ו שלושה בשר צ'ילי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת קטנה מחממים את השמן על אש בינונית עד שהוא חם, אך לא מעשן. בעזרת מלקחיים טובלים את טורטיות התירס, 1 בכל פעם, בשמן למשך 5 שניות לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מוציאים את הטורטיות מהשמן ומניחים לעודפי השמן לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
שים אותם על מגש גיליון מרופד במגבת נייר כדי לספוג את השמן כשהם מתקררים. ברגע שהם קרירים מספיק לטיפול, קחו טורטיה 1 בכל פעם ובנו את האנצ ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
שים תלולית מהבשר הגרוס (בערך 1/4 כוס), כף גבינת ג ' ק, כף בצל וקורט כוסברה קצוצה על כל טורטיה ומגלגלים לסגירה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
בתבנית אפייה רדודה של 3 ליטר, מצפים את התחתית בכוס 1 מרוטב הצ ' ילי. מסדרים את הטורטיות, בצד התפר כלפי מטה, בשכבה אחת בכלי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
יוצקים את כוס הרוטב שנותרה על האנצ 'ילדות ומכסים אותם בגבינת הג' ק שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
אופים את האנצ ' ילדות עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מפזרים את האנצ ' ילדות עם הכוסברה שנותרה ומגישים עם הקרם המקסיקני וגבינת קוטיה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
11
על מגש גיליון או תבנית אפייה מסדרים את הבצל, העגבניות, העגבניות והשום ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
12
מניחים מתחת לצלייה ומחממים את הירקות, בערך 5 עד 7 דקות. לפקוח עין עליהם; אתה רוצה אותם חרוך אבל לא נשרף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
במחבת יבשה עם תחתית כבדה טוסט יבש את הצ ' ילי עד שהוא רך וריחני.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוציאים את הצ ' ילי מהתבנית, זורקים את הגבעול והזרעים וצוללים אותם לקערת מים חמים לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים לבלנדר את הצ ' ילי הספוג, הירקות הקלויים וציר העוף. מערבבים את התערובת עד חלקה מאוד. אם התערובת סמיכה מדי תמיד תוכלו לדלל אותה עם מעט ממי השריה של הצ ' ילי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
באותה מחבת קליתם את הצ ' ילי, צלו את התבלינים עד שהם ריחניים, 2 עד 3 דקות ואז טחנו אותם במטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
בקערה מערבבים את התבלינים הטחונים עם 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה ליצירת עיסה. לשפשף את הדבק על כל סטייק האגף ולאפשר לו למרינדה במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות מתבלים את הסטייק במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סטייק צלעסטייק צלע
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
19
מחממים גריל או מחבת גריל על בינוני-גבוה. צולים את סטייק האגף, במשך 3 דקות מכל צד, כדי לחרוך את הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
20
מכניסים את הסטייק לתבנית צלייה, יוצקים את רוטב הצ ' ילי על הסטייק ומכסים את התבנית בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
21
מניחים את המחבת בתנור וצולים במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
22
מוציאים את הסטייק מהתבנית, מגרדים את הבשר ושומרים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. אתה יכול לנסות קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
בצבע צהוב קש חיוור עם הדגשים ירוקים גלויים ובועות עדינות ואלגנטיות. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות עזים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתייה.