קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות41
מגזין

אנצ'ילדות צ' ילי בשר אדום

אנצ'ילדות צ' ילי בשר אדום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו אנצ'ילדות צ' ילי בשר אדום. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מים, קרמה מקסיקני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מתכונים דומים: אנצ'ילדות ללא בשר גביני, בשר לייט: אנצ'ילדות בטטה ועוף עם רוטב צ' ילה, ו שלושה בשר צ'ילי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת קטנה מחממים את השמן על אש בינונית עד שהוא חם, אך לא מעשן. בעזרת מלקחיים טובלים את טורטיות התירס, 1 בכל פעם, בשמן למשך 5 שניות לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מוציאים את הטורטיות מהשמן ומניחים לעודפי השמן לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-דַק-
4
שים אותם על מגש גיליון מרופד במגבת נייר כדי לספוג את השמן כשהם מתקררים. ברגע שהם קרירים מספיק לטיפול, קחו טורטיה 1 בכל פעם ובנו את האנצ ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-דַק-
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
שים תלולית מהבשר הגרוס (בערך 1/4 כוס), כף גבינת ג ' ק, כף בצל וקורט כוסברה קצוצה על כל טורטיה ומגלגלים לסגירה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
בתבנית אפייה רדודה של 3 ליטר, מצפים את התחתית בכוס 1 מרוטב הצ ' ילי. מסדרים את הטורטיות, בצד התפר כלפי מטה, בשכבה אחת בכלי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
יוצקים את כוס הרוטב שנותרה על האנצ 'ילדות ומכסים אותם בגבינת הג' ק שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
אופים את האנצ ' ילדות עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מפזרים את האנצ ' ילדות עם הכוסברה שנותרה ומגישים עם הקרם המקסיקני וגבינת קוטיה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
11
על מגש גיליון או תבנית אפייה מסדרים את הבצל, העגבניות, העגבניות והשום ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
12
מניחים מתחת לצלייה ומחממים את הירקות, בערך 5 עד 7 דקות. לפקוח עין עליהם; אתה רוצה אותם חרוך אבל לא נשרף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
במחבת יבשה עם תחתית כבדה טוסט יבש את הצ ' ילי עד שהוא רך וריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוציאים את הצ ' ילי מהתבנית, זורקים את הגבעול והזרעים וצוללים אותם לקערת מים חמים לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מוסיפים לבלנדר את הצ ' ילי הספוג, הירקות הקלויים וציר העוף. מערבבים את התערובת עד חלקה מאוד. אם התערובת סמיכה מדי תמיד תוכלו לדלל אותה עם מעט ממי השריה של הצ ' ילי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
באותה מחבת קליתם את הצ ' ילי, צלו את התבלינים עד שהם ריחניים, 2 עד 3 דקות ואז טחנו אותם במטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
בקערה מערבבים את התבלינים הטחונים עם 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה ליצירת עיסה. לשפשף את הדבק על כל סטייק האגף ולאפשר לו למרינדה במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות מתבלים את הסטייק במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייק צלעסטייק צלע
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
18
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
מחממים גריל או מחבת גריל על בינוני-גבוה. צולים את סטייק האגף, במשך 3 דקות מכל צד, כדי לחרוך את הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
20
מכניסים את הסטייק לתבנית צלייה, יוצקים את רוטב הצ ' ילי על הסטייק ומכסים את התבנית בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
21
מניחים את המחבת בתנור וצולים במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
22
מוציאים את הסטייק מהתבנית, מגרדים את הבשר ושומרים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. אתה יכול לנסות קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
בצבע צהוב קש חיוור עם הדגשים ירוקים גלויים ובועות עדינות ואלגנטיות. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות עזים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתייה.