קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות53
מגזין

אסטקוס ספירוס-לובסטר

אסטקוס ספירוס-לובסטר
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו אוכלים על שומרי משקל: הלובסטר ליידי מיין לובסטר לחמניות, רביולי לובסטר עם מרק לובסטר ו lemongrass-רוטב רכיכה, ו לובסטר מאודה עם רוטב עשבי תיבול ומרק לובסטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כשמבשלים לובסטר, תוודא שהלובסטר חי. מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה וטובלים את הלובסטר, הזנב הראשון, לתוך המים ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות. הקליפה צריכה להפוך לכתום בהיר. לאחר הלובסטרים התקררו, לחתוך את הלובסטר לשניים, לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
כתוםכתום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר את כל החלק הפנימי של הראש ולשטוף. בקערה, לערבב יחד את בשר סרטנים, מיונז, ביצה, 3/4 כוס פירורי לחם, בצל ירוק, פתיתי צ ' ילה, שמיר, מלח ופלפל. עם חצאי הלובסטר בצד שלהם, צד הבשר למעלה, למלא את הראש עם מילוי crabmeat, מפזרים פירורי לחם הנותרים ואופים בתנור 350 מעלות עד חם פירורי הלחם יש השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מיונזמיונז
בצל ירוקבצל ירוק
בשר סרטניםבשר סרטנים
מילוימילוי
לובסטרלובסטר
שמירשמיר
בשרבשר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה