קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

אסיאתית ארומטית עוף

אסיאתית ארומטית עוף
אסיאתית ארומטית עוף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף פחות נתרן, ממרח צ'ילה, שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Rendang עוף ארומטי, עוף ארומטי עם סולטנות, ו קארי עוף ארומטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 9 מרכיבים בשקית פלסטיק zip-top גדול.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים עוף לשקית; חותם ומרינדה במקרר לפחות 6 שעות או עד 24 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר עוף משקית, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
יוצקים מרינדה למחבת גדולה; מערבבים במרק. מסדרים עוף באוניית במבוק מצופה ספריי בישול; מכסים במכסה קיטור.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים ספינת במבוק במחבת; להביא תערובת מרינדה לרתיחה. קיטור העוף 18 דקות או עד מדחום מוכנס במרכז השדיים רושמים 16
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים עוף למגש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
הסר ספינת קיטור מן פאן. זן תערובת מרינדה דרך מסננת בסדר לתוך קערה; להשליך מוצקים. להחזיר תערובת מרינדה למחבת; להביא לרתיחה על חום גבוה. מבשלים עד 1/2 כוס (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים רוטב עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
הערה יין: מתכון זה כולל הרבה אלמנטים מתובלים, כמו רוטב סויה ורוטב הויסין, מה שהופך אותו מתאים ליינות אדומים בהירים. Li Veli Passamante 2005 ($1
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
הוא עשוי מענבי נגרומרו באיטליה ומציע שכבות של דובדבנים יבשים, אוכמניות ועשבי תיבול. הגוף הקל של היין וחומצה בהירה, יחד עם הטאנינים הרכים שלו, מאפשרים לו להתאים את המורכבות של המנה מבלי להשתלט עליה. Jeffery Lindenmuth
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ענביםענבים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mulderbosch Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Mulderbosch Chenin Blanc
Mulderbosch Chenin Blanc
אף חזק של גויאבה, גרידת ליים ואגסים בשלים מחוזק על ידי יערה ופריחה כתומה. חיך עסיסי עם תשוקה שופעת-פירות, הבאים דרך האף ולסיים עם מאפייני אשכולית טארט. החומציות המרעננת מנוגדת באופן מושלם על ידי חיך באמצע שמנת ותבלינים נגזר אלון עדין. הבציר 2011 הוא סגנון מונחה פירות יותר כי הוא טרי ויבש בהשוואה בציר 2010. יין נגיש להפליא כי הוא ירוד להפליא הפה.שותף עם רכיכות, טונה בגריל, סרדינים בגריל, עוף צלוי לימון ועשב, או תבשילי ירקות.