קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

אסיאתית ליים וכוסברה לסלמון

אסיאתית ליים וכוסברה לסלמון
. אם יש לכם כוסברה, מיץ ליים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו מקלות דגים אסיאתיים עם רוטב כוסברה-ליים, סלמון צרוב מחבת עם רוטב שמנת Cilantro סיד, ו אסייתי סלמון המבורגרים עם רוטב לימון ג'ינג'ר חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את מיץ לימון, רוטב סויה, וסוכר עד הסוכר מתמוסס. מערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
רוטב סויהרוטב סויה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף

ציוד

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ראטס מקורי Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Raats מקורי Chenin Blanc
Raats מקורי Chenin Blanc
Chenin המקורי הוא בעל מבנה ללא שימוש בכל אלון על מנת לשמר את "המקורי" של היין, תוסס פרי fesh אופי. זה ארוז עם טעמים עסיסיים של אננס, תפוח טעים זהוב והדרים, עם רמזים של זנגביל, יערה ופריחה כתומה מינרליות יפה. זה בהיר, מציע טעים מן Chenin מאסטר Bruwer ראטס יריבים מיטב Loire עמק Chenin."באמת נקי לחתוך, עם אפרסק לבן, יערה ורשימות מינרליות כי לנהוג דרך ארוך, מוגדר היטב לסיים. יש גם חומציות פריך גדול קבור כאן."צופה ביין89 נקודות