אסיאתית צלי
ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 25 . מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם שמן canolan, קורנפלור, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פטריות, מרק, רוטב סויה, זנגביל ושום בבישול איטי. טפיחה יבשה ומפזרים מלח ופלפל.
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. בשר בקר חום מכל הצדדים, כ -8 דקות בסך הכל.
מעבירים לבישול איטי; פונים למעיל בתערובת רוטב סויה. מכסים ומבשלים נמוך עד למכרז, 6 עד 8 שעות.
להעביר צלי ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מקציפים קורנפלור ו 1/2 כוס נוזל מ בישול איטי ולחזור לבישול, לטאטא עד רוטב מתעבה, 1 עד 2 דקות.
להקציף בחומץ. אם הרוטב עבה מדי, להקציף 1 או 2 כף נוספת. של מרק בשר. פורסים בשר.
מגישים עם רוטב, עם בצל ירוק, אם תרצה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. כרם היין Chenin Blanc פארק היורה Birichino עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc]()
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.