אסיה ברוקולי ופטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו ברוקולי ופטריות אסייתיות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 84 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האסייתי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה טחון, תערובת תיבול, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 48%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אסיה ממולאים פטריות, אסיה בוק צ'וי ופטריות, ו פטריות פורטובלו בהשראת אסיה.
הוראות
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו ברוקולי ופטריות בשמן זית, שמן שומשום וחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים את השום, תערובת התיבול ופלפל הצ ' יפוטלה; מבשלים עוד 1 דקה.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
אסיה יכולה להיות משולבת עם ריזלינג, גוורצטרמינר, וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. הלוח הנקי ריזלינג עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לוח נקי ריזלינג]()
לוח נקי ריזלינג
פרופיל טעם מרענן עם ניחוחות אפרסק, הערות ליים, חייםחומציות ורמז של מינרלים ותבלינים.משתלב יפה עם מנות אסייתיות, אוכל חריף, סושי, דגים, עופות ובשר חזיר.