קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מטבחיםאסייתי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אסיה ברוקולי ופטריות

אסיה ברוקולי ופטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו ברוקולי ופטריות אסייתיות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 84 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האסייתי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה טחון, תערובת תיבול, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 48%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אסיה ממולאים פטריות, אסיה בוק צ'וי ופטריות, ו פטריות פורטובלו בהשראת אסיה.

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו ברוקולי ופטריות בשמן זית, שמן שומשום וחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום, תערובת התיבול ופלפל הצ ' יפוטלה; מבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

אסיה יכולה להיות משולבת עם ריזלינג, גוורצטרמינר, וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. הלוח הנקי ריזלינג עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לוח נקי ריזלינג
לוח נקי ריזלינג
פרופיל טעם מרענן עם ניחוחות אפרסק, הערות ליים, חייםחומציות ורמז של מינרלים ותבלינים.משתלב יפה עם מנות אסייתיות, אוכל חריף, סושי, דגים, עופות ובשר חזיר.