קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

אסיה כופתאות עוף

אסיה כופתאות עוף
מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 48 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 32 . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו עטיפות גיוזה, זנגביל, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו אסיה כופתאות, ברצינות אסיה: הכל על כופתאות, ו אסיה כופתאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את שבעת המרכיבים הראשונים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד קצוץ דק.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים מים; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מניחים 1 כף תערובת עוף במרכז עטיפה אחת. (שמור על עטיפות שנותרו מכוסות במגבת נייר לחה כדי למנוע התייבשות.) להרטיב את הקצוות במים. מקפלים את העטיפה מעל המילוי ליצירת חצי עיגול; לחץ על הקצוות בחוזקה כדי לאטום, מקפל את הצד הקדמי ליצירת שלושה עד חמישה קפלים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מחזיק קצוות אטומים, לעמוד כל כופתה על משטח אפילו; לחץ כדי לשטח תחתון. חזור על הפעולה עם שאר העטיפות והמילוי;מכסים כופתאות בניילון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
מרפדים סלסלת קיטור בארבעה עלי כרוב. מסדרים כופתאות בקבוצות 1 אינץ'. מלבד מעל כרוב; מניחים בסיר גדול מעל 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים 10-12 דקות או עד שמדחום קורא 165*. מחק כרוב. חזור.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מגישים עם רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי באסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. כרם הנחל היבש צ ' נין בלאן היבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יבש קריק כרם יבש שנין בלאן, יין
יבש קריק כרם יבש שנין בלאן, יין
היין היפה הזה הוא וינטאג 'עקבי להפליא אחרי וינטאג'. אנו מקבלים פרי שנין בלאן מעולה מחוות וילסון בקלארקסבורג, ומאפשרים לנו לייצר יין אקספרסיבי, ניואנס וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטים של אגס לבן, אננס בננה באביב קדימה מן הכוס. על החיך היין מרענן בטעמים של קלמנטינה בשלה ואפרסקים. תחושת הפה תוססת, אך עשירה ובעלת קרם עדין. 100% נירוסטה תסיסה מבטיח את טרי פירות אופי אוהדים של זה יין יש לבוא להעריך לאורך השנים. זהו הקיץ המובהק ואת היין המושלם זוג עם צדפות טריות!