אספרגוס Velouté
אספרגוס Velouté עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 312 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קצת סוכר, קורנפלור, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אספרגוס קרמי, בזיליקום, וcrème Fraîche Velouté, כרובית Velouté, ו תותים וניל Velouté (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 2 אינץ '(5 ס " מ.) את הטיפים ולשמור אותם לשימוש אחר. אין לקלף את הגבעולים אבל לחתוך אותם 15 אינץ '(3 ס " מ.) חתיכות.
מביאים את המניה או מרק לרתיחה בסיר מרק. כאשר זה בועות, להוסיף את חתיכות אספרגוס וסוכר. להנמיך את החום, לכסות, ומבשלים במשך 20 דקות.
תערובת ולעבור דרך מסננת בסדר (chinois במידת האפשר), לחיצה על מוצקים עם כף כדי לחלץ נוזל ככל האפשר.
שים את המרק בחזרה בסיר, להחזיר לרתיחה, ומרתיחים כ -30 דקות יותר.
מערבבים היטב את עמילן התירס בקערה עם 1 כף מים קרים. מקציפים את החלמון וקרם יחד בקערה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל המרק.
כאשר המרק בסיר הופחת על ידי כמחצית, להקציף בתערובת קורנפלור. להרתיח במשך 1 דקה, לטאטא כל הזמן, ולאחר מכן בעדינות לשפוך הכל לתוך הקערה עם תערובת ביצה שמנת, לטאטא כמו שאתה שופך.
יוצקים את התוכן של הקערה בחזרה לתוך סיר מרק חום בעדינות רבה כדי להתעבות. מערבבים עם מרית ומכבים את החום בסימן הראשון של רותחים. להתמזג. מתבלים במלח לפי הצורך.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
יואל רובושון נולד בפואטייה, צרפת, בשנת 1945 והחל את חניכותו במסעדת מלון כשהיה בן חמש עשרה. ב-1981 הוא פתח מסעדה משלו בפריז, ג ' אמין, שזכתה לשלושה כוכבי מישלן עד 198
זו היתה העלייה המהירה ביותר בהיסטוריה של המדריך. בשנת 1989 מונה לשף של המאה על ידי גולט מילאו, וכעת הוא עובד כיועץ ומנהל מסעדות ל ' אטלייה ברחבי העולם.