אספרגוס, אפונה ובזיליקום (Piselli con Asparagi e Basilico)
אספרגוס, אפונה, בזיליקום (Piselli קון E Basilico) הוא אספאר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 120 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ים, עלי בזיליקום קרועים, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Ravioli di Ricottan E Asparagi con Salsa di Piselli, אפונה עם חזיר: פיזלי אל פרושוטו, ו Spezzatino di vitello con piselli (צלי עגל עם אפונה) (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל שאלוט בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד רק במכרז, על 4 דקות.
מערבבים אספרגוס, אפונה, מלח ים, ו 1/4 כפית פלפל, ולאחר מכן חותם מחבת עם נייר. מבשלים מעל חום בינוני עד ירקות רכים אבל עדיין מעט אל דנטה, על 8 דקות. מערבבים בזיליקום ומלח ים לפי הטעם.
אפונה ניתן להפגיז ואספרגוס לחתוך 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.