אספרגוס בגריל עם ויניגרט פלפל ירוק
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו ותוספת שלמה של 30? אספרגוס בגריל עם ויניגרט פלפל ירוק יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 210 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ יין לבן, שמן זית, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 31 דקות. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אספרגוס בגריל עם ויניגרט פלפל, סלט כרובית קלוי עם ויניגרט פלפל ירוק, ו סטייק קולב בגריל עם רוטב פלפל ירוק סובין.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מקציפים יחד את החומץ, החרדל, המלח והפלפל בקערה קטנה עד לאיחוד. מקציפים לאט את שמן הזית עד לתחליב ומערבבים פנימה את גרגירי הפלפל.
תנו לוויניגרט לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות לפני ההגשה. ניתן להכין ויניגרט עד 8 שעות מראש ולקרר אותו.
זורקים אספרגוס עם שמן הקנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים עד שהם רכים, בערך 5 עד 7 דקות.
מניחים אספרגוס בגריל על מגש ומזלפים את הוויניגרט מעל.