אספרגוס ובוק-צ'וי פריטטה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 245 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אספרגוס, פלפל טרי, שמן שומשום אסייתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, אספרגוס ובוק-צ'וי פריטטה, ו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת ברזל יצוק בינוני או עמיד למים, לחמם את שמן הבישול על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוסיפים את הבצל הירוק, זנגביל, ושום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4
מוסיפים את בוק צ ' וי ומבשלים, ערבוב, עד העלים לנבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
5
מוסיפים את האספרגוס ו 1/2 כפית מלח וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות הם כמעט מכרז, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
באופן שווה להפיץ את הירקות במחבת ולאחר מכן להוסיף את הביצים, פלפל, ואת הנותרים 1/4 כפית מלח. מבשלים את פריטטה, בלי לערבב, עד הקצוות להתחיל להגדיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
7
שים את הפריטטה בתנור ואופים עד המשרד, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
טפטוף שמן שומשום מעל.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
9
המלצת יין: דרום אפריקה היא אחת ממדינות היין של העולם החדש, יחד עם אוסטרליה, ניו זילנד ואמריקה, אבל היינות שלה משקפים בצורה הטובה ביותר את האיזון של המסורת האירופית. שרדונה דרום אפריקאי יהיה שותף נפלא למנה איטלקית בהשראה זו.
מרכיבים שתצטרך
שרדונה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
הערות: אם אתה כבר הימנעות ביצים מחשש תכולת הכולסטרול הגבוהה שלהם, יש חדשות טובות: המחקר המדעי האחרון מראה ראיות מכריעות כי שומן רווי, לא כולסטרול תזונתי, זה מה יכול להשפיע על כולסטרול בדם. הביצים צפופות בחומרים מזינים. למעשה, הם המקור האיכותי ביותר של חלבון זמין (אחרי חלב האם) והם אפילו נמוכים בקלוריות (שבעים וחמש לביצה גדולה). אז כמעט לכולם, לאכול ביצה או שתיים כל יום זה בסדר גמור.