אספרגוס וגבינת ג'ק פריטטה
פריטטה אספרגוס וגבינת ג'ק עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 108 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם הצעת הגשה: סלט בסיסי, שמן צמחי, גבינת ג'ק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 29%, המנה הזו די גרועה. נסו אספרגוס וגבינת עיזים פריטטה, אספרגוס וגבינה שוויצרית פריטטה, ו אספרגוס אפוי & פריטטה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את הברוילר לגובה ומסדרים מתלה בשליש העליון.
בקערה גדולה מקציפים יחד ביצים, גבינה, מלח ופלפל שחור גרוס טרי עד לאיחוד יסודי.
במחבת גדולה עם תנור מחממים את השמן והחמאה על אש בינונית-גבוהה. כשהוא מקציף מוסיפים אספרגוס, מתבלים היטב במלח ופלפל שחור גרוס טרי, ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לבישול, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הכוסברה. מנמיכים את האש לנמוכה, יוצקים פנימה את תערובת הביצים ומבשלים עד שגבול 1 אינץ ' של תערובת הביצים יציב, כ -3 דקות. (מרכז הפריטטה לא יוגדר בשלב זה.)
מכניסים את התבנית לתנור וצולים עד שכמה כתמים משחימים וביצים פשוט מוגדרות, בערך 2 דקות.
חותכים לטריזים ומגישים עם סלט צדדי. ניתן להגיש אותו חם או בטמפרטורת החדר.