אספרגוס ופלפל אדום עם חומץ בלסמי
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? אספרגוס ופלפל אדום עם חומץ בלסמי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט, פלפל אדום קלוי וסטייק בצל עם חומץ בלסמי, ו פירות תות עם פלפל שחור וחומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בשמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מוסיפים את האספרגוס והבצל האדום בתערובת, מתבלים במלח ומבשלים עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -5 דקות. מערבבים את פלפל אדום לתוך התערובת ולהמשיך לבשל עד הבצלים מתחילים caramelize, עוד 5 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף את החומץ, גבינת פרמזן, זרעי שומשום, וצנוברים; לזרוק לשלב.