אספרגוס כבש פסטו מקרוני N גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס כבש פסטו מקרוני N גבינה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 5067 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פסטו כבש, חמאה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: חביתת פסטו כבש עם אספרגוס וגבינה עיזים, חביתת כבש ובייקון עם אספרגוס וגבינת עז, ו כבש פסטו.
הוראות
מביאים את המים ואת גבעולי אספרגוס שמורים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך חמש דקות ולאחר מכן להסיר את הגבעולים מן המים.
מוסיפים את האספרגוס למים ומבשלים עד רק רך, על 2 דקות.
הסר את האספרגוס מהמים ולהניח בצד, הזמנת 2 כוס המים.התחילו לבשל את הפסטה לפי ההוראות.ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני עד שהוא מבעבע וזה הפך חום זהוב בהיר.
מערבבים בקמח ולתת להתבשל עד שהוא חוזר חום זהוב בהיר.
מערבבים במי האספרגוס השמורים וגבינה וחום עד שהרוטב התעבה והגבינה נמסה.מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהחום ומערבבים בחרדל, פסטו כבש ואספרגוס ושופכים את התערובת לתבנית אפייה.
מפזרים את הגבינה הנותרת על גבי ואופים בתנור שחומם מראש 177° עד חום זהוב על החלק העליון מבעבע על הצדדים, על 30-40 דקות.