קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות14
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרגוס כבש פסטו מקרוני N גבינה

אספרגוס כבש פסטו מקרוני N גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס כבש פסטו מקרוני N גבינה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 5067 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פסטו כבש, חמאה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: חביתת פסטו כבש עם אספרגוס וגבינה עיזים, חביתת כבש ובייקון עם אספרגוס וגבינת עז, ו כבש פסטו.

הוראות

1
מביאים את המים ואת גבעולי אספרגוס שמורים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך חמש דקות ולאחר מכן להסיר את הגבעולים מן המים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2
מוסיפים את האספרגוס למים ומבשלים עד רק רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3
הסר את האספרגוס מהמים ולהניח בצד, הזמנת 2 כוס המים.התחילו לבשל את הפסטה לפי ההוראות.ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני עד שהוא מבעבע וזה הפך חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מערבבים בקמח ולתת להתבשל עד שהוא חוזר חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מערבבים במי האספרגוס השמורים וגבינה וחום עד שהרוטב התעבה והגבינה נמסה.מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהחום ומערבבים בחרדל, פסטו כבש ואספרגוס ושופכים את התערובת לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מפזרים את הגבינה הנותרת על גבי ואופים בתנור שחומם מראש 177° עד חום זהוב על החלק העליון מבעבע על הצדדים, על 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה