קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות14
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרגוס כבש פסטו מקרוני N גבינה

אספרגוס כבש פסטו מקרוני N גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס כבש פסטו מקרוני N גבינה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 5067 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פסטו כבש, חמאה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: חביתת פסטו כבש עם אספרגוס וגבינה עיזים, חביתת כבש ובייקון עם אספרגוס וגבינת עז, ו כבש פסטו.

הוראות

1
מביאים את המים ואת גבעולי אספרגוס שמורים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך חמש דקות ולאחר מכן להסיר את הגבעולים מן המים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מוסיפים את האספרגוס למים ומבשלים עד רק רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
הסר את האספרגוס מהמים ולהניח בצד, הזמנת 2 כוס המים.התחילו לבשל את הפסטה לפי ההוראות.ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני עד שהוא מבעבע וזה הפך חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מערבבים בקמח ולתת להתבשל עד שהוא חוזר חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
מערבבים במי האספרגוס השמורים וגבינה וחום עד שהרוטב התעבה והגבינה נמסה.מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהחום ומערבבים בחרדל, פסטו כבש ואספרגוס ושופכים את התערובת לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מפזרים את הגבינה הנותרת על גבי ואופים בתנור שחומם מראש 177° עד חום זהוב על החלק העליון מבעבע על הצדדים, על 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד