קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות14
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרגוס כבש פסטו מקרוני N גבינה

אספרגוס כבש פסטו מקרוני N גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס כבש פסטו מקרוני N גבינה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 5067 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פסטו כבש, חמאה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: חביתת פסטו כבש עם אספרגוס וגבינה עיזים, חביתת כבש ובייקון עם אספרגוס וגבינת עז, ו כבש פסטו.

הוראות

1
מביאים את המים ואת גבעולי אספרגוס שמורים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך חמש דקות ולאחר מכן להסיר את הגבעולים מן המים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מוסיפים את האספרגוס למים ומבשלים עד רק רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
הסר את האספרגוס מהמים ולהניח בצד, הזמנת 2 כוס המים.התחילו לבשל את הפסטה לפי ההוראות.ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני עד שהוא מבעבע וזה הפך חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מערבבים בקמח ולתת להתבשל עד שהוא חוזר חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5
מערבבים במי האספרגוס השמורים וגבינה וחום עד שהרוטב התעבה והגבינה נמסה.מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהחום ומערבבים בחרדל, פסטו כבש ואספרגוס ושופכים את התערובת לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מפזרים את הגבינה הנותרת על גבי ואופים בתנור שחומם מראש 177° עד חום זהוב על החלק העליון מבעבע על הצדדים, על 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק