אספרגוס לימון רזה ועוטפת סלמון מעושן
אספרגוס לימון רזה ועוטפת סלמון מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 357 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, בזיליקום, טורטיות קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 92%. נסו אספרגוס לימוני בריא ועוטפת סלמון מעושן, פטוצ'יני סלמון מעושן לימון, ו 20 דקות פסטה סלמון מעושן Lemony (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את ולזרוק בסיסי וודי מאספרגוס טרי. בסיר גדול מכוסה, לבשל חניתות אספרגוס בכמות קטנה של מים רותחים מומלחים קל במשך 3 עד 5 דקות או עד פריך במכרז.
מסננים ולצלול לתוך מי קרח כדי להתקרר במהירות.
לנקז שוב; להתייבש עם מגבות נייר.
בקערה בינונית, מערבבים יחד גבינת שמנת, קליפת לימון, מיץ לימון ופלפל קאיין. מקפלים בסלמון ובזיליקום.
מורחים על טורטיות. סדר אספרגוס רצועות פלפל מתוק על גבי תערובת סלמון.
מגלגלים טורטיות. במידת הצורך, מאובטח עם קיסמים.